Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef'te kim elendi, finale kim kaldı? 29 Aralık 2020 ayrıntıları ve final tarihi

MasterChef Türkiye’de dün akşam yarı final heyecanı yaşandı. MasterChef Türkiye 2020’nin ilk finalisti Barbaros olmuştu. Dün akşam MasterChef'in yeni bölümünde Emir ile Serhat arasında ikinci finalist mücadelesi nefes kesti. Peki, MasterChef’te ikinci finalist kim oldu? MasterChef kim elendi? 29 Aralık MasterChef Türkiye son bölümde yaşananlar...

MasterChef'te kim elendi, finale kim kaldı? 29 Aralık 2020 ayrıntıları ve final tarihi - Sayfa 1

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 132. bölümünde Serhatve Emir düellosu yaşandı. 29 Aralık Salı akşamı izleyici karşısına çıkan MasterChef Türkiye'de yarışmacılar tereyağlı konseptine uygun yemekler hazırladı. Emir ve Serhat ilk oyunda başlangıç yemeğini yapmaya çalıştı. Bir saat sürenin ardından şefler yemeklerin tadına baktı ve Serhat 24 puan alarak ilk oyunu kazandı. Emir'in toplam puanı ise 20 oldu.

MasterChef'te kim elendi, finale kim kaldı? 29 Aralık 2020 ayrıntıları ve final tarihi - Sayfa 2

İkinci oyunda ise ana ürün için yarışmacılar bu kez tereyağı konseptine göre ana yemek yapmaya çalıştı. Sürenin ardından şefler yemeklerin tadına baktı. Oyun sonunda Serhat toplam 43 puan alırken, Emir'in puanı 45 oldu.

MasterChef'te kim elendi, finale kim kaldı? 29 Aralık 2020 ayrıntıları ve final tarihi - Sayfa 3

Üçüncü ve son oyunda ise bu kez tatlı yemeği için yarışmacılar tezgah başına geçti. Bu yemek için de özel tariflerini hazırlayan yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına şefler baktı. 
Şeflerin yaptığı tadımın ardından Serhat toplam 67 puana yükseldi. Emir ise 63 puanda kaldı. MasterChef'ten elenen Emir böylece üçüncülüğe adını yazdırdı.

MasterChef'te kim elendi, finale kim kaldı? 29 Aralık 2020 ayrıntıları ve final tarihi - Sayfa 4

MasterChef üçüncüsü olan Emir, yaptığı duygusal konuşmayla izleyenleri derinden etkiledi. Emir, "Ben kendime bir söz vermiştim. MasterChef finaline geldiğimde eksik olan yönüme çalışacağım ve onu yapacağım diye. Ama ben eğer o baklavayı açamıyorsam kupayı almaya hak kazanmıyorum demek ki. Belki büyük bir risk ama benim içim rahat etmezdi. Onlar finalde olmayı hak ediyormuş. Yarışmaya ilk geldiğimde kadın düşmanı yaftası oluşmuştu. Buna çok üzülmüştüm. Annem çok üzülecek birazcık. Beni kadınlar yetiştirdi ama babamın oğluyum. Babam bir şampiyondu. Onun gibi olmak istiyordum. Ne mutlu bana ki bir sürü sevenim oldu. " dedi.