Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef'te kaptanlık oyunu öncesi büyük gerginlik! 22 Kasım 2021 Masterchef Türkiye

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef, 22 Kasım Pazartesi akşamı 188'inci bölümüyle ekranlara geldi. dün akşam yayınlanan bölümünde kaptanlık mücadelesinin ardından takımlar kuruldu. Oyun öncesine de Görkem ve Dilara arasındaki tartışma damga vurdu. İşte MasterChef son bölümde yaşananlar...

MasterChef'te kaptanlık oyunu öncesi büyük gerginlik! 22 Kasım 2021 Masterchef Türkiye - Sayfa 1

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Somer Sivrioğlu'nun jüri olduğu 'MasterChef Türkiye 2021'in 14'üncü haftası başladı. Rekabetin giderek arttığı yarışma, 22 Kasım Pazartesi akşamı 188'inci bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

MasterChef'te kaptanlık oyunu öncesi büyük gerginlik! 22 Kasım 2021 Masterchef Türkiye - Sayfa 2

Azize'nin vedasının ardından mavi takım kaptanı olmak için mücadele eden 11 yarışmacıdan ıslak hamburgeri en iyi yapan isim, mavi takım kaptanı oldu.

MasterChef'te kaptanlık oyunu öncesi büyük gerginlik! 22 Kasım 2021 Masterchef Türkiye - Sayfa 3

GÖRKEM VE DİLARA ARASINDA TANSİYON YÜKSELDİ 
Oyun öncesine geçtiğimiz hafta dış oyunda gerginlik yaşayan Dilara ve Görkem arasındaki tartışma damga vurdu. Çorbayı müdahalesi sayesinde kazandıklarını söyleyen Dilara'ya katılmadığını dile getiren Görkem, "Sonuçta çorbayı ben aldım" dedi.

MasterChef'te kaptanlık oyunu öncesi büyük gerginlik! 22 Kasım 2021 Masterchef Türkiye - Sayfa 4

Çorbanın bir çok elementini kendi yaptığını söyleyen ve oyun sonrası da 'Görkem'e yardım ettim' dediğini açıklayan Dilara, pişman olduğunu ve Görkem'i bir daha takımına almayacağını söyledi.