Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef''te ilk finalist belli oldu! İşte 11 Ocak MasterChef finalisti

MasterChef Türkiye'de büyük final için geri sayım sürüyor. MasterChef Türkiye yarışmasında ilk üçe kalan Eren, Hasan ve Tahsin nefes kesen mücadeleyle ekrana geldi. Final haftasında salı akşamı finale direkt gidecek ilk finalist belirlendi. Üç yarışmacı da bu yılın konsepti olan kırmızı ile üç farklı yemek çıkardı Peki, 11 Ocak MasterChef 1. finalisti kim oldu? İşte detaylar...

MasterChef''te ilk finalist belli oldu! İşte 11 Ocak MasterChef finalisti - Sayfa 1

Aylar süren mücadelede sona gelen MasterChef'in 11 Ocak tarihinde yayınlanan 155. bölümünde yarı finalistler Tahsin, Eren ve Hasan finali garantilemek için mücadele etti. Tatlı oyunu etabının sonunda Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in puanları ile günü birinci tamamlayan isim MasterChef'te ilk finalist oldu. Peki, MasterChef''te ilk finalist kim oldu, hangi yarışmacı kazandı? İşte 11 Ocak MasterChef finalisti

MasterChef''te ilk finalist belli oldu! İşte 11 Ocak MasterChef finalisti - Sayfa 2

MasterChef'te ilk finalist ve gecenin kazananı rekabet dolu anların yaşandığı salı gecesi belli oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan ve ilgi gören MasterChef Türkiye'de final haftasına girildi. Bu cuma şampiyonun belirleneceği MasterChef'in 11 Ocak tarihli son bölümünde Hasan, Tahsin ve Eren final koltuğunu garantilemek için mutfakta adeta zamanla yarıştı. 3 yarışmacının kıran kırana yarıştığı gecede en yüksek puanı alan isim Eren oldu. Eren finale yükselirken gecenin ikincisi Hasan en az puanı alan Tahsin ise üçüncü oldu.

MasterChef''te ilk finalist belli oldu! İşte 11 Ocak MasterChef finalisti - Sayfa 3

MASTERCHEF 1. VE 2. TURDA KİM KAZANDI? 
Final heyecanının başladığı yarışmada MasterChef'te 1. finalisti belirleyecek olan ilk turda yarışmacılar soğuk başlangıç karşı karşıya geldi. Bu etap için şefler yarışmacılara verdikleri süreyi açıkladı. Yarışmacıları şampiyonluk yoluna götürecek olan kritik gecede süre bitiminde şefler yemeklerin tadına baktı. Danilo, Somer, Mehmet Şef tarafından değerlendirilen yemeklere puanlar verildi. İlk oyun sonunda şeflerin verdikleri toplam puan sonucu Tahsin 17, Hasan 24, Eren 25 puan aldı. İlk oyunu bu sonuçla Eren birinci olarak tamamladı.

MasterChef''te ilk finalist belli oldu! İşte 11 Ocak MasterChef finalisti - Sayfa 4

İkinci etapta ise bu defa 3 yarışmacı ana yemek yapmak için tezgah başına geçti. Şefler ikinci turda yarışmacılardan yaratıcı ana yemek yapmalarını istedi. Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in verdiği süre sonunda yarışmacılar hazırladıkları yemekleri servis etti. İkinci tur sonunda Hasan 23, Eren 22, Tahsin 19 puan aldı. Toplamda Tahsin 36, Eren 47, Hasan 47 puan aldı.