Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef'te ikinci finalist belli oldu! İşte ceketi Somer Şef'in elinden giyen yarışmacı

MasterChef 2021'in 4 Ocak Salı ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar, çeyrek finale yükselebilmek için mücadele etti. İlk önlüğün sahibini bulmasının ardından ikinci önlük için yarışmacılar, konuk şefin yemeğini en iyi şekilde yapmaya gayret etti. Ardından ikinci yaratıcılık turunda da finalist adayları üstün performans sergiledi. Sergen'in ardından ikinci finalist de belli oldu...

MasterChef'te ikinci finalist belli oldu! İşte ceketi Somer Şef'in elinden giyen yarışmacı - Sayfa 1


MasterChef yarışmacıları, finale sayılı zaman kala önlük için mutfağa giriyor. Yarışmada ilk önlüğü alarak finalist olmak hakkını kazanan Sergen olmuştu. Kalan 4 isim ise ilk olarak konuk şefin imza tabaklarını ve ikinci aşamada da verilen ürünlerle yaratıcı yemeklerini yaptı. Yarışma sonrası ceketi giyen ikinci isim belli oldu.

MasterChef'te ikinci finalist belli oldu! İşte ceketi Somer Şef'in elinden giyen yarışmacı - Sayfa 2

4 OCAK MASTERCHEF'TE İKİNCİ FİNALİST KİM OLDU? 
MasterChef'te final heyecanı sürüyor. Yarışmada ikinci önlüğün sahibini bulması için adaylar, konuk şef Ahmet Dede'nin imza tabağı zerdeçallı fener balığı tava, acılı çayır lavaş lakerda yemeğini yaptı ve 30 puanla Hasan liderliği elde etti.

MasterChef'te ikinci finalist belli oldu! İşte ceketi Somer Şef'in elinden giyen yarışmacı - Sayfa 3

İkinci aşamada ise dört yarışmacı soya sosu ile yaratıcı lezzetler yapmak için tezgah başına geçti. Yemeklerin jüri üyeleri tarafından tadım aşaması ardından en yüksek puanı alan Hasan ikinci finalist oldu ve ceketin sahibi oldu. Hasan'a ceketi ise Somer Şef giydirdi.

MasterChef'te ikinci finalist belli oldu! İşte ceketi Somer Şef'in elinden giyen yarışmacı - Sayfa 4

Şef ceketini alan Hasan, "Çok mutluyum şefim. Sezon sonuna kadar bunu bekliyorduk. Şu an hak etmiş olduğum üniformama kavuştum. Biz bunun için buradaydık. Şampiyonluk için yolumuza devam edeceğiz. Ceketimi üzerime giyerken hislerim bambaşkaydı." dedi.