Anasayfa /  Güncel

Masterchef'te dokunulmazlığı kazanan takım hangisi oldu?

Ekranların ilgiyle takip edilen yarışma programı Masterchef haftanın ilk dokunulmazlık oyunu ile bu akşam izleyenleriyle buluşuyor. Lezzet anlamında tüm hünerlerini sergileyen kırmızı ve mavi takım yarışmacıları pilav çeşitleriyle düellolarda boy gösterecek. Peki, Masterchef dokunulmazlık oyununu (düelloları) kim, hangi takım kazandı? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 15 Eylül 2021 16:31

Masterchef dokunulmazlık oyunu için heyecan dorukta. Kırmızı ve mavi takımın yarışmacıları adeta kıyasıya rekabet ederken bu akşamki bölüme ilişkin fragmanda yarışmacıların iddiaları da oldukça konuşulacak. İzleyenler "14 Eylül bu akşam Masterchef'te dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı, eleme adayı kim oldu?" sorularına yanıt aramaya başladı. Heyecan dolu mücadelede bu akşam düellolar izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Peki, Bu akşam Masterchef dokunulmazlık oyununu (düelloları) kim, hangi takım kazandı? İşte tüm detaylar...

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

İlk olarak arpa şehriyeli pilav ve domatesli pilav düellosu yapılacak. Bunun için verilen süre 30 dakika. Süre sonunda şefler, bu iki pilavın tadımını yaparak kazanan takımı açıkladı. Buna göre arpa şehriyeli pilav ve domatesli pilavda kazanan takım Mavi takım oldu.

Sonraki düellolar Sergen - Şükrü ve Ateş - Safanur oldu. İki taraftan da ilginç iddialar ortaya atıldı. Şükrü ile Sergen, kazanmaları halinde Mesut Özil imzalı forma için anlaştı. Safanur, Ateş kazanırsa saç rengini pembe yapacağını söyledi. Safanur kazanması halinde ise Ateş saçlarını griye boyayacak. Verilen 30 dakikalık süre sonunda şefler, hazırlanan pilavların tadımını yaptı. Meyhane pilavında kazanan Sergen olunca Mavi takım 3-0 öne geçti. Patlıcanlı pilavda kazanan Safanur oldu ve Kırmızı takım ilk sayısını aldı.


Mantarlı kaşarlı pilavda Dilara ve Hamza, ciğerli iç pilavda ise Mert ve Mustafa karşılaştı. Bu tur için yarışmacılara 35 dakika süre verildi. Süre sonunda tadım yapan şefler, iç pilavda kazananın Mavi takım olduğunu açıkladı. Böylece skoru 4-1 yapan Mavi takım, haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazandı.

Kaptanların karşı karşıya geldiği mantarlı kaşarlı pilavı değerlendiren şefler, kazananın Kırmızı takım yani Hamza kazandı. Böylece skor 4-2 oldu.

Düelloyu kazanan mavi takım olurken Kırmızı takımda Burcu gönüllü olarak eleme adayı oldu.

14 Eylül Salı akşamı ekrana gelecek MasterChef 67. bölümde dokunulmazlık oyunu konsepti pilavlar olacak. Dokunulmazlık oyununda eşleşmeler, düellolar nefes kesecek mücadeleye sahne olacak. Zevkli ve heyecanlı rekabet sonunda dokunulmazlığı kaybeden takım, bireysel dokunulmazlık için mutfağa girecek. Finalde yapılacak konsey ile iki eleme adayı belirlenmiş olacak. MasterChef dokunulmazlık oyunu ve eleme adayları detayları haberimizde.

MASTERCHEF'TE İLK DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANACAK?

MasterChef Türkiye'de bu akşam Mavi takım ile Kırmızı takım, 1. Dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelecek. Mavi takım kaptanı Dilara, konsepti pilavlar olan dokunulmazlık oyununda eşleşmeleri belirleyen isim olacak. Sekiz çeşit pilavın yapılacağı dokunulmazlık oyununda Dilara, kendi takımından hangi yarışmacının hangi pilavı yapacağını seçerken diğer takımdan kimle eşleşecekler onu da belirleyecek. Bu eşleşmelerden bazıları Ateş - Safanur, Sergen - Şükrü, Eren - Emre, Tahsin – Burcu şeklinde… Merakla düelloları kimler kazanacak, eşleşmeler nasıl olacak, dokunulmazlığı kim kazanacak bekleniyor.

Yorumlar