Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef'te büyük jüri değişimi! İşte MasterChef Türkiye'nin yeni jürisi

Survivor All Star 2022'nin final yapacak olmasından hemen sonra yeni sezonu ile ekrana gelecek olan TV8'in sevilen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye'de büyük bir değişiklik yaşandı. Programın yeni sezonu öncesinde ortaya atılan ayrılık iddiası ise yarışmanın takipçilerini üzdü. İşte haberin detayları...

MasterChef'te büyük jüri değişimi! İşte MasterChef Türkiye'nin yeni jürisi - Sayfa 1

MasterChef Türkiye'de yeni sezon öncesinde şoke eden gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Herkes tarafından sevilerek takip edilen popüler yemek yarışması programı MasterChef Türkiye için flaş bir iddia ortaya atıldı. Yarışmanın sevilen şefleri arasında yer alan Mehmet Yalçınkaya'nın yeni sezonda yer almayacağı iddia edildi. Sosyal medyada kuvvetlenen ayrılık iddiaları sonrasında ise programa dahil olan yeni şefin ismi açıklandı. İşte detaylar...

MasterChef'te büyük jüri değişimi! İşte MasterChef Türkiye'nin yeni jürisi - Sayfa 2

MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu için hazırlıklar sürmeye devam ederken, flaş gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Programın yeni sezonu öncesinde ortaya atılan ayrılık iddiası, yarışmanın takipçilerini üzdü. Binlerce kişinin katılmak için başvurduğu MasterChef Türkiye'de Mehmet Yalçınkaya'nın ayrıldığı iddiası, programın hayranlarını şoke etti.

MasterChef'te büyük jüri değişimi! İşte MasterChef Türkiye'nin yeni jürisi - Sayfa 3

Somer Sivrioğlu söz konusu iddiara, "Ekmeğimizi, derdimizi, emeğimizi bölüşmüşüz yıllarca. Hayatı dolar, lira, dedikodu, yalan olanların anlamasını beklememek lazım. Kardeşimdir gerisi laf-ı güzaf" yanıtını vermişti.

MasterChef'te büyük jüri değişimi! İşte MasterChef Türkiye'nin yeni jürisi - Sayfa 4

MEHMET ŞEF YENİ SEZONDA YOK!

Ortaya atılan iddiaların güçlenmesiyle birlikte, MasterChef Türkiye hayranlarını şoke eden bir detay verildi. Yeni sezonda Mehmet Yalçınkaya'nın yarışmanın jürisinde olmayacağı iddia edildi.