Anasayfa /  Popüler  /  Kim kimdir

Masterchef Uğur kimdir, kaç yaşında, nereli?

Masterchef'te bu hafta kaptanlık oyunu kazanan isim Uğur oldu. Mavi takım kaptanı olan Uğur, kaptanlar düellosunda takımına 5 dakika kazandırdı. TV8 ekranlarında yayınlanan programın yarışmacılarının yaşamları merak ediliyor. Peki Masterchef Uğur kimdir, ne iş yapıyor?

Abone ol
Abone ol 23 Eylül 2020 15:47

Mehmet Yalçınkya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna Masterchef'in jüri üyeleri arasında yer alıyor. Masterchef Uğur, yarışmanın dikkat çeken yarışmacıları arasında yer alıyor. Uğur'un yaşamı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Masterchef Uğur kimdir?

MASTERCHEF UĞUR KİMDİR?

26 yaşındaki Uğur Yılmaz Deniz’in iki kardeşi vardır. Aşçılığa çok severek başlamadığını fakat öğrendikçe ilgisinin arttığını söyleyen Uğur Yılmaz, ilk iş tecrübesini küçük bir restoranda yaşamıştır. Her gün öğrendiği bilgilere yenilerini ekledikçe kendini geliştirdiğini fark eden Uğur Yılmaz Deniz, çalıştığı yerden ayrılıp İl Riccio Bodrum’da çalışmaya başlamıştır. Orada 7 İtalyan şef ile birlikte çalışma şansını yakaladığını ifade eden Uğur Yılmaz Deniz, iş hayatına cruise gemisi olan Mein Schiff 2’de devam ederek tecrübelerine bir yenisini daha eklemiştir. 

 

6 aylık serüvenin ardından Türkiye’ye dönen Uğur Yılmaz Deniz, Kıbrıs Elexus Hotel’de işe başlamış fakat orada bilgilerinin köreldiğini fark eden Deniz, Katar’da çalışmaya karar vererek 2 sene boyunca orada aktif olarak mesleğini icra etmiştir.

MasterChef 2020’nin kadrosunda yer almaya hak kazanan Uğur Yılmaz Deniz, yarışmaya katılmayı çok istediğini ve kadroda yer aldığı için çok mutlu olduğunu ifade etmiştir.

 
Yorumlar