Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef Türkiye'de şoke eden bir ayrılık yaşandı! Şefler gözyaşlarına tutamadı...

MasterChef finale kim kaldı, kim kazandı gibi sorgulamalar hız kazandı. İlk finalist dün akşam açıklanmıştı. Bugün MasterChef Türkiye'de final haftası heyecanı yaşanıyor. Cuma akşamı sevilen yarışmada büyük final oynanacak ve şampiyon belli olacak. TV8'de yayınlanan programda bu akşam ikinci finalist belli olacak. Peki ama 12 Ocak akşamı MasterChef kim kazandı? İşte MasterChef 2021 finalistleri...

MasterChef Türkiye'de şoke eden bir ayrılık yaşandı! Şefler gözyaşlarına tutamadı... - Sayfa 1

MasterChef'te büyük finalin en önemli karşılaşmalarından biri 12 Ocak 2022'de yaşandı. Sezonu kısa bir süre sonra tamamlayacak olan MasterChef'in 12 Ocak tarihli 156. bölümünde, Tahsin ve Hasan finale kalabilmek için üç aşamalı eleme oyununda adeta zamanla yarıştı. Gecenin sonunda biri MasterChef 2022'nin ikinci finalisti olurken; diğer yarışmacı ise hayallerine veda etti. Peki, MasterChef'in 2'nci finalisti belli oldu... MasterChef'te dün kim kazandı, hangi yarışmacı elendi?

MasterChef Türkiye'de şoke eden bir ayrılık yaşandı! Şefler gözyaşlarına tutamadı... - Sayfa 2

12 Ocak Çarşamba MasterChef' Türkiye'de kim elendi?

12 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanan MasterChef'in son bölümünde Hasan ve Tahsin, kendi menüleriyle yarıştı. Yarışmacılar, günün konsepti olan beyaza uygun başlangıç, ana yemek ve tatlı yaptı. Şeflerin yapılan yemekleri tadımları sonrasında ilk turda Hasan 22, Tahsin ise 20 puan topladı. Ana yemek etabında ise Hasan yine 22, Tahsin ise 21 puan aldı.

MasterChef Türkiye'de şoke eden bir ayrılık yaşandı! Şefler gözyaşlarına tutamadı... - Sayfa 3

MasterChef tarihinde ilk 10 puan!

Son turda Danilo Zanna, Tahsin ve Hasan'ın tatlılarına '10' puan verdi. Somer Şef ise "MasterChef'te bizim tarafımızdan verilen ilk 10 puanlardır" dedi. Somer Sivrioğlu, MasterChef'te ilk defa bu kadar yüksek puanlar alındığını belirtti.

MasterChef Türkiye'de şoke eden bir ayrılık yaşandı! Şefler gözyaşlarına tutamadı... - Sayfa 4

MasterChef 2. finalist kim oldu?

MasterChef Türkiye'de 3 tur sonunda şeflerin kararıyla Tahsin 69, Hasan ise 72 puan aldı. Eren'in ardından MasterChef 2021 finalinde yarışacak 2. isim Hasan oldu.