Anasayfa /  Magazin

Masterchef Murat'a hapis cezası şoku!

Murat Özdemir, bugün hapis cezası aldığına ilişkin belgeyi sosyal medya hesabının hikaye kısmından takipçileriyle paylaştı. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 18 Ağustos 2022 16:12

Masterchef programına katıldıktan sonra agresif tavırları ve jüri üyelerinin uyarılarını dikkate almadığı için şefleri çığrından çıkarıp en son diskalifiye edilen yarışmacı Murat Özdemir, programın ardından sosyal medyadaki paylaşımlarıyla olay olmuştu. Farklı yarışma programlarına katılan Murat Özdemir, o programlarda da sunucuları adeta çılgına çevirmişti. 

Sosyal medya hesabında papağanına işkence ettiği görüntüleri takipçileriyle paylaşan Murat Özdemir, tüm Türkiye'nin tepkisini çekmişti. Özdemir, yaşanan olayın ardından gözaltına alınmış ve adliyeye sevk edilmişti. Papağan ise hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Murat Özdemir, ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördükten sonra, hayvan hakları savunucuları ve Acun Ilıcalı başta olmak üzere herkesten özür dilemişti.

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanan aşçı Murat Özdemir, olayların ardından imaj değiştirmiş, uzayan saçı ve sakalı ile dikkat çekmişti. Yakın bir dönemde sosyal medya lokma arabasında dağıtırken görüntülenen Murat Özdemir,  bugün sosyal medya hesabından Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan gönderilen 5 ay 18 günlük hapis cezası aldığına ilişkin belgeyi paylaştı. 

Yorumlar