Anasayfa /  Foto Galeri

Masterchef Mehmet şefi çıldırtan tabak! Furkan Yalçın ağlayarak stüdyoyu tek etti

MasterChef’te eleme adayları belli oldu. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda şefler kırmızı ve mavi takımdan esnaf lokantası menüsünü yapmasını istedi. Menüyü en iyi çıkararak dokunulmazlığı kazanan takım kırmızı takım oldu. Bireysel dokunulmazlığa giden mavi takım Somer şefin hazırladığı ördek gözleme yemeğini yapmaya çalıştı. Sekiz yarışmacıdan beşi tabağını çıkarırken Mehmet şefin yarışmacılardan Furkan’ı azarlaması geceye damga vurdu. İşte MasterChef’te öne çıkanlar…

Masterchef Mehmet şefi çıldırtan tabak! Furkan Yalçın ağlayarak stüdyoyu tek etti - Sayfa 1

Masterchef'te heyecan bitmiyor. Esnaf lokantası menüsünden sonra kazanan Kırmızı takım oldu. Kırmızı takımın kazanmasından sonra Mavi takım eleme oyununa gitti ve dokunulmazlığı Berker kazandı.

Masterchef Mehmet şefi çıldırtan tabak! Furkan Yalçın ağlayarak stüdyoyu tek etti - Sayfa 2

Somer Şef'in yemeğini yapan Mavi takımda ise Furkan ve Mehmet Şef arasında büyük gerginlik çıktı ve Furkan ağlayarak stüdyoyu terk etti.

Masterchef Mehmet şefi çıldırtan tabak! Furkan Yalçın ağlayarak stüdyoyu tek etti - Sayfa 3

Şefler dokunulmazlık yarışması için tabakları tatmaya başladı. Ayyüce tabağı çıkaramadığı için Furkan'ın tabağı şeflerin önüne geldi. Fakat Mehmet Şef tabağı görür görmez çok sinirlendi.

Masterchef Mehmet şefi çıldırtan tabak! Furkan Yalçın ağlayarak stüdyoyu tek etti - Sayfa 4

Mehmet Şef, " Bu ne abi sen nasıl getirebiliyorsun bu yemeği? Getirme daha iyi. Ayyüce gibi yok de. Şefe saygısızlık olmasa ben bu tabağı tatmam. Niye getirdin?" dedi.