Anasayfa /  Medya

Masterchef kim elendi? (İZLE) Masterchef elemede bomba isimler

Masterchef Türkiye'de geçen hafta Yasin Obuz elendi. Masterchef'te bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı eleme oyunuyla ortaya çıkıyor. Masterchef'te ilk eleme adayları Rıfat ve Batuhan olmuştu. Üçüncü eleme adayı da mavi takımdan çıktı.

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2019 00:14

Masterchef'te bu hafta son dokunulmazlık oyunları oynandı. Önümüzdeki haftadan itibaren final oyunlarına geçilecek. Bu da tüm kuralların değişeceği anlamına geliyor. Masterchef'ten geçen hafta Yasin Obuz elenmişti. Yasin, Batuhan ile son ikiye kalınca 'beni gönderin, Batuhan'ın hayalleri var' demişti. Bu hafta eleme potasında yine Batuhan'ı görüyoruz. Masterchef'te kim elendi sorusunun yanıtını verecek son dokunulmazlık oyunu ise potaya giren üçüncü ismi belirledi.

Masterchef'te ilk dokunulmazlık oyununu Güzide'nin kaptanı olduğu mavi takım kaybetmişti. Eleme potasına gönderilecek ismi belirleyen oyunda ise Rıfat potaya düşen isim oldu. Dokunulmazlık oyunlarının ikincisi de kırmızı takım kaybetti. Cemre ve Ekin kurtulurken potaya Batuhan gitti. Batuhan 3 haftadır potadan başını kaldıramıyor. 

Masterchef'te üçüncü eleme adayı
Masterchef'te şu anda üçüncü eleme adayını belirleyecek oyun oynandı. Tayland yemeği için Alican ve Cemre yarıştı.Yemeği yaparken her iki isim de hayli panik oldu. Şeflerin kararıyla eleme potasına giden üçüncü isim Güzide oldu. Alican son anda kendini kurtardı. Şimdi kırmızı takımdan Batuhan, mavi takımdan Rıfat ve Güzide ile birlikte 'masterchef'ten elenecek ismi' belirleyecek oyuna geçiliyor.

Masterchef'te kim elendi?
Masterchef'te en son Yasin Obuz elenmişti. Yasin'den önce giden isim ise Kıvanç olmuştu. Yarışmanın popüler isimlerinden Suna ve Mustafa da son haftalarda elenen sürpriz isimlerdi. Önümüzdeki haftadan itibaren Masterchef 5 kişi olarak devam edecek ve artık yarışın birincisinin kim olduğunu öğrenmek için geri sayım başlayacak.

Yorumlar