Anasayfa /  Foto Galeri

Masterchef Kaptanlık Düellosu'nu kim kazandı? İşte 7 Eylül Masterchef yeni takımlar...

Ekranların uzun soluklu yarışma programı 2020 MasterChef Türkiye’de ana kadroda yarışma hakkı kazanan 16 yarışmacının şampiyonluk yolundaki kıran kırana mücadelesi tüm hızıyla sürüyor. Mavi takımın kaptanlığı için bireysel performans gösteren yarışmacılar kıyasıya mücadele sergiledi. Peki, 7 Eylül MasterChef kaptanlık oyunun kim kazandı?İşte MasterChef Türkiye'de haftanın takımları

Masterchef Kaptanlık Düellosu'nu kim kazandı? İşte 7 Eylül Masterchef yeni takımlar... - Sayfa 1

MasterChef düello oyununu kim kazandı? Pazar akşamı gerçekleşen elemenin ardından MasterChef Türkiye'de yeni takımlar kuruldu. Somer, Danilo ve Mehmet şefin istedikleri yemekleri en iyi yapan bir yarışmacı mavi takıma kaptan olurken rakip takımın da kaptanını seçti. 

Masterchef Kaptanlık Düellosu'nu kim kazandı? İşte 7 Eylül Masterchef yeni takımlar... - Sayfa 2

 MasterChef'in 7 Eylül akşamı yayınlanan 48. bölümünde yarışmacı dağılımının ardından MasterChef takımları belli oldu. Barbaros, Sefa, Arem, Esra, Ebru, Eray'ın ilk turu geçtiği bölümde, takım kaptanı olan isim Esra oldu. Mavi takımın kaptanı olan Esra, kırmızı takıma yedeklerden yeni gelen yarışmacı Arem'i seçti. İki kaptan daha sonraki turda ikili düelloda falafel yemeğini yapmaya çalıştı.

Masterchef Kaptanlık Düellosu'nu kim kazandı? İşte 7 Eylül Masterchef yeni takımlar... - Sayfa 3

MASTERCHEF TAKIM KAPTANI KİM OLDU? 
Heyecanına devam eden MasterChef'te şefler yarışmacılardan menemen yapmasını istedi. En iyi menemen yemeğini yapan 6 isim Barbaros, Sefa, Ebru, Eray, Arem ve Esra olarak belirlendi. Ardından şefler aralarında oylama yaparak MasterChef takım kaptanlığını kazanan ismin Esra olduğu açıkladı.

Masterchef Kaptanlık Düellosu'nu kim kazandı? İşte 7 Eylül Masterchef yeni takımlar... - Sayfa 4

Mavi takım kaptanı olan Esra, yedeklerden yarışmaya yeni katılan Arem'i kırmızı takım kaptanı olarak seçti.