Anasayfa /  Magazin

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu'ndan aşk paylaşımı

MasterChef yarışmasında jüri üyeliği yapan Somer Sivrioğlu aşkını sosyal medya hesabından paylaştı!

Abone ol
Abone ol 31 Ağustos 2022 18:28

 'BİZ MUTLUYUZ , SEVİYORUZ, YAŞIYORUZ'

MasterChef yarışmasında jüri üyeliği yapan Somer Sivrioğlu sevgilisi Pınar Kayabaşı'nın doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Ünlü şef Somer Sivrioğlu uzun zamandır Pınar Kayabaşı ile aşk yaşıyor. İlişkilerini gözlerden uzakta sürdüren çift kural bozdu. Sivrioğlu sevgilisinin yeni yaşını paylaştığı fotoğraf albümüyle kutladı. Birbirinden renkli karelerin yer aldığı paylaşım büyük ilgi gördü.

Sivrioğlu fotoğrafları, 'İyi olmak lazım bu hayatta, güzel bakmak lazım mutluluğa, sevene, sevgiye saygı duymak lazım, çünkü o kadar az ki. Biz mutluyuz, seviyoruz, yaşıyoruz. Şükür' notuyla yayınladı.

Somer Sivrioğlu sevgilisi Pınar Kayabaşı, Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in nikahında objektiflere böyle yansımıştı.

MEĞER SEVGİLİSİ DE ÜNLÜYMÜŞ! 

Dizide canlandırdığı karakterlere, yaşadığı aşklara hayran olduğunuz ünlü isimler gerçek hayatta kimlerle birlikte biliyor musunuz?

Başrolünü ünlü isimlerin üstlendiği diziler milyonlarca izleyiciyi ekran başına topluyor. Karakterler zaman içinde o kadar evimize giriyor ki, neşeleri neşemiz, acıları acımız oluyor! Bir de yaşadıkları aşklar var... Yanlarına rol arkadaşlarından başkasını yakıştıramıyoruz. Oysa onların gerçek hayatta gönül verdikleri insanlar bambaşka...

Yorumlar