Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef ilk eleme adayı kim oldu? 7 Aralık MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

MasterChef yarışmasında haftanın ilk takım oyunu gerçekleşti. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları çay saati konseptinde tüm hünerlerini sergiledi ve oyun sonunda kazanan takım belli oldu. 7 Aralık MasterChef eleme potasına kim gitti? İşte 7 Aralık MasterChef'te yaşananlar

MasterChef ilk eleme adayı kim oldu? 7 Aralık MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? - Sayfa 1

Mavi ve kırmızı takım yarışmacıları, yeni haftanın ilk takım oyununa çıktı. Kıran kırana geçen mücadelede çay saati konsepti 6 farklı yemek çıkarıldı. Menünün tamamlanması ardından kazanan mavi takım oldu. İşte, MasterChef dokunulmazlığı kazanan isim...

MasterChef ilk eleme adayı kim oldu? 7 Aralık MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? - Sayfa 2

MasterChef'te 1. eleme adayı, salı akşamı belirlendi. Tv8 ekranlarında yayınlanan ve adım adım finale giden MasterChef Türkiye'nin 7 Aralık tarihli son bölümünde 9 yarışmacı ilk etapta çay saati konseptinde karşı karşıya geldi. Mavi takım, menüyü bir gün önceden bilmenin avantajı ile oyunu oynadı. Rekabet dolu oyunun sonunda mavi takım dokunulmazlığı elde etti. Kırmızı takımda ise eleme potasına giren yarışmacı Eren seçildi.

MasterChef ilk eleme adayı kim oldu? 7 Aralık MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? - Sayfa 3

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU? 
Dokunulmazlık ve bireysel dokunulmazlık oyunu sonrasında haftanın eleme adayı belirlendi. Yarışmacı sayısının dokuza düşmesiyle birlikte artık gecede 1 adayın belirleneceği açıklandı. Takım dokunulmazlığını kaybeden kırmızı takımda yapılan oylama ile yarışmacılar gitmesini istedikleri isimleri yazdı. Kırmızı takımda gerçekleşen oylamada adı en çok yazılan Eren oldu. Böylece MasterChef Türkiye'nin 7 Aralık tarihli bölümünde ilk eleme adayı Eren olarak belirlendi.

MasterChef ilk eleme adayı kim oldu? 7 Aralık MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? - Sayfa 4

ELEME SİSTEMİNDE DEĞİŞİKLİK 
Değişen eleme sistemine göre bu hafta, yapılacak üç dokunulmazlık oyunu sonrasında potaya üç kişi girecek. Pazar günü oynanacak elemede üç isim mücadele edecek ve şefler 10 puan üzerinde değerlendirme yapacak. İki oyunda da en az puanı alan isim ise yarışmaya veda edecek.