Anasayfa /  Foto Galeri

Masterchef Duygu Acarsoy Esra Erol'a çıkmış!

Takım kaptanlığı için yarışıldığı sırada Duygu Acarsoy'un itirafları hem izleyicileri hem de şefleri oldukça etkiledi. Nişanlısı tarafından aldatıldığını ve nişanlısının birlikte olduğu kızdan bunu öğrendiğini söyleyen Duygu Acarsoy, daha önce evliliğinde de şiddet gördüğünü, dolandırıldığını ve aldatıldığını açıklamıştı. Masterchef Duygu hakkında herkesi şoke eden bir gerçek daha ortaya çıktı. Meğer Masterchef Duygu, evliliğinde yaşadıkları nedeniyle Esra Erol'un programına katılmış.

Masterchef Duygu Acarsoy Esra Erol'a çıkmış! - Sayfa 1

Nişanlısı tarafından aldatıldığını ve nişanlısının birlikte olduğu kızdan bunu öğrendiğini söyleyen Duygu Acarsoy, Masterchef'deki itirafları ile gündem olmuştu. İlk eşi Orhan Gül'ün kendisinin en yakın arkadaşı Merve Gül ile aldattığını ve dolandırdığını açıklayan Duygu Acarsoy, meğer 2018 yılında Esra Erol'un programına katılmış. 

Masterchef Duygu Acarsoy Esra Erol'a çıkmış! - Sayfa 2

Duygu Acarsoy, Masterchef'te yakın arkadaşının eşiyle kendisini aldatması sonrasında evlendiğini, dolandırılınca da bir programa çıktığını söylemişti. İşte o programı bulduk. 

Masterchef Duygu Acarsoy Esra Erol'a çıkmış! - Sayfa 3

Duygu Acarsoy eski eş olarak bağlandığı Esra Erol'da programında arkadaşı ve eski eşiyle ilgili bomba ifşalarda bulunmuş.