Anasayfa /  Magazin

MasterChef Ayyüce Kamit'in son hali!

MasterChef 2020'de mücadele eden Ayyüce Kamit, imaj değiştirdi. Yeni halini sosyal medya hesabından paylaşan Kamit'e 16 binin üzerinde beğeni ve yüzlerce yorum geldi.

Abone ol
Abone ol 30 Mart 2021 17:30

MasterChef 2020'nin sevilen yarışmacılarından Ayyüce Kamit, sosyal medyaya damga vurdu. Yarışmada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kamit, imaj değiştirdi.

Sosyal medya hesabından yeni halini paylaşan Ayyüce Kamit, takipçilerinin beğenisini topladı. Saç rengini değiştiren Kamit'in paylaşımına 16 binin üzerinde beğeni ve yüzlerce yorum geldi.

İşte Ayyüce Kamit'in yeni hali...

Ayyüce Kamit kimdir?

Masterchef Ayyüce, 1996 yılında Sakarya’da doğdu. Ayyüce Kamit, 1.68 boyunda ve 45 kilodur. Lise sona kadar Sakarya’da eğitim gören Ayyüce, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon bölümünde eğitimini tamamlamıştır.

Bunun akabinde, Mutfak Sanatları Akademisi’nde profesyonel aşçılık eğitimi alan Ayyüce, 360 İstanbul adlı restaurantta 4 aylık stajını tamamladıktan sonra bir yıl da aktif olarak orada çalışmaya devam etmiştir.

Ardından Marmaris Grand Azur Hotel’in İtalyan Mutfağı’nda üç ay çalışan Ayyüce, İstanbul’a döndüğünde Nicole Restoran’da işe başlamış ve son olarak, 2 yıl pastanede çalışmıştır.

Yorumlar