Anasayfa /  Foto Galeri

MasterChef 2021'e veda eden yarışmacı belli oldu! Elenen ismi şefler teselli etti

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef 2021, 10 Ekim Pazar akşamı 87'nci bölümüyle ekranlara geldi. Eleme heyecanının yaşandığı gecede; yarışmayı balkondan izleyen Safanur'un, Pelin ile konuşması Mehmet Yalçınkaya'yı kızdırdı. Mehmet Şef, Safanur'u stüdyodan gönderdi. Eleme adayları canla başla en iyi yemeği yapmaya çalışırken; içlerinden biri MasterChef Türkiye hayallerine veda etti. İşte MasterChef son bölümde yaşananlar...

MasterChef 2021'e veda eden yarışmacı belli oldu! Elenen ismi şefler teselli etti - Sayfa 1

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini üstlendiği MasterChef'te dün akşam 87'nci bölümüyle ekrana geldi. Eleme oyunlarının yer aldığı bölümde potaya giren altı yarışmacı, en iyi yemekleri yaparak yarışmada kalmak için kıyasıya yarıştı.

MasterChef 2021'e veda eden yarışmacı belli oldu! Elenen ismi şefler teselli etti - Sayfa 2

ELEME HEYECANI 
MasterChef Türkiye'de bu hafta elemeye kalan Tahsin, Azize, Mustafa, Pelin, Burcu ve Dilara, ilk oyunda ispir fasulyesiyle en yaratıcı ve lezzetli yemeği yapmaya çalıştı.

MasterChef 2021'e veda eden yarışmacı belli oldu! Elenen ismi şefler teselli etti - Sayfa 3

SAFANUR-PELİN DİYALOĞU 
Eleme gecesinde yarışan yarışmacılar arasında yer almayan ve oyunu balkondan izleyen Safanur, Pelin ile konuştu. Pelin'e tavsiyede bulunan Safanur, "Poke top olmuyor mu?" diyerek tarifte bulundu.

MasterChef 2021'e veda eden yarışmacı belli oldu! Elenen ismi şefler teselli etti - Sayfa 4

En iyi tabağı yaparak ikinci tura kalmamak için mücadele eden Pelin ise balkondan kendisine seslenen Safanur'a "Olmuyor, püre yapıyorum" cevabını verdi.