Anasayfa /  Foto Galeri

Marvel yeni dönem yeni dizi ve filmleri açıkladı!

Marvel yeni dönem yeni dizi ve filmleri açıkladı! Disney, Avengers: Endgame ile Marvel Sinematik Evreni'nde biten dönem sonrası seyirciyle buluşacak yeni dizi ve filmlerini açıkladı. İşte Marvel'in yeni dönemde öne çıkan projelerinden bazıları

Marvel yeni dönem yeni dizi ve filmleri açıkladı! - Sayfa 1

Thor Love And Thunder


Oscarlı aktör Christian Bale’in filmin kadrosuna Tanrı Kasabı Gorr olarak katılacağı açıklandı.


Chris Hemsworth ve Natalie Portman yeniden bir araya geleceği filmde Oscarlı aktör Christian Bale’in Tanrı Kasabı Gorr karakterine hayat verecek. Portman'ın karakteri olan Jane, bir kanser hastası olacak ve bir şekilde Thor'a dönüşmüş olarak izleyeceğiz. Ayrıca Tessa Thompson, dünyaya taşınan Asgard halkının kraliçesi olarak görev almaya devam edecek. Guardians of The Galaxy'nin yıldızı Chris Pratt ise Star Lord karakteriyle birlikte filmde yer alacak.

Vizyona giriş tarihi: 6 Mayıs 2022

Marvel yeni dönem yeni dizi ve filmleri açıkladı! - Sayfa 2

Yeni Fantastik Dörtlü filmi


Daha önce çekilen iki Fantastik Dörtlü filminden umduğunu bulamayan Marvel bu sefer şeytanın bacağını kırabilecek mi? 

Yönetmen: Jon Watts

Marvel yeni dönem yeni dizi ve filmleri açıkladı! - Sayfa 3

Secret Invasion (Dizi)

Marvel Film Evreni filmlerinde Nick Furry olarak karşımıza çıkan Samuel L. Jackson, geri geliyor. Dizide aynı zamanda Captain Marvel’da Skrull Talos’u canlandıran Ben Mendelsohn’da yer alacak.


Vizyona giriş tarihi: Disney+ yayın tarihi açıklanmadı

Marvel yeni dönem yeni dizi ve filmleri açıkladı! - Sayfa 4

Ant-Man ve Wasp Quantumania


İlk iki filmin kadrosunda yer alan Paul Rudd (Ant-Man), Evangeline Lilly (The Wasp), Michael Douglas (Dr. Hank Pym) ve Michelle Pfeiffer (Janet Van Dyne) rollerine tekrar hayat veriyorlar. Yeni açıklanan isimler arasında Cassie Lang karakterinin canlandıracak olan Kathryn Newton ve Fatih Kang (Kang the Conqueror) olarak da Jonathan Majors bulunuyor.


Yönetmen: Peyton Reed
Vizyona giriş tarihi: 2022