Anasayfa /  Foto Galeri

Mart 2019 aylık burç yorumları - Astroloji

Mart 2019 aylık burç yorumları - Astroloji - Sayfa 1

Mart 2019 aylık burç yorumları - Astroloji

Mart 2019 aylık burç yorumları - Astroloji - Sayfa 2

İşte Mart 2019 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu Mart ayında neler neler bekliyor?

Mart 2019 aylık burç yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç 21 Mart - 20 Nisan Bu ay ilişkiniz için harika bir ay. Sevdikleriniz için güzel duygular hissedeceksiniz. Karşı cinsten arkadaşınız için çok büyük masraflara maruz kalabilirsiniz. Bu ay sağlığınız için sorun olmayacak gibi; zihinsel olarak güçlü kalacaksın. Öksürük, boğaz ağrısı gibi bazı küçük sorunlar olabilir, ancak bağışıklık sisteminiz bu ay sağlam olup hızlıca iyileşmenizi sağlayacaktır. Çalışanlar bu ay boyunca kar elde edeceklerdi. Yeni sorumluluk alacak, yeni insanlarla tanışacak ve yeni projeler veya politikaları tartışabileceksiniz. Devlet çalışanları bu ayın sonunda verilen mücadelelerden biraz rahatlayabilirler. Yiyecek ve yemek, eğitim, komisyon, brokerlik ve sigorta sektörüne ilişkin işletmeler bu ay boyunca büyük miktarda gelir akışı sağlayabilirler. Ailenizde huzur hissedeceksiniz. Çocuklar, babalarının her bir önerisini dinleyecek. Bu ay öğrenciler için güzel geçecek. Şöhretinizi ve saygınızı artıracak bir yarışta 1. sen olabilirsin. Karı-koca ilişkilerinde aşkı yoğun hissedeceğin bir ay.

Mart 2019 aylık burç yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs Bu ay genç çiftler arasındaki sevgiyi ve yakınlığı artıracak. Eşiniz için bir hediye satın alabilir ve Mart ayında birbirlerize maddi olarak yardım edebilirsiniz. Özel şirketlerde çalışanlar bu ay boyunca iyi vakit geçirecekler. İş yerinizdeki durumlar berkemal. Yabancı bir iş alanına da yönelebilirsin. İşletmedeki insanlar işlerini büyütebilir; ayrıca bu ay yeni bir şube açabilirler. Ay boyu ailenizle neşeli zaman geçirme ihtimaliniz var. Bir ebeveyn olarak çocuklarınızla iyi vakit geçirebilirsiniz. Bütçenizi aşacak bir mülk edinme ihtimaliniz yüksek yeni bir ev, fabrika veya dükkan satın alabilirsiniz. Öğrenciler bu ay boyunca çalışmalarına daha fazla odaklanabilecek. Odak noktası, sınavda iyi sonuçlar almak! . Yüksek öğrenimdeki öğrenciler çabalarını arttırmak zorunda kalabilir. Bu ay evlilik hayatının tadını çıkarmak için harika bir zaman.