Anasayfa /  Medya /  Dizi

Maria Mustafa dizisi oyuncuları kim?

Maria Mustafa dizisi başrol oyuncuları Jessica May, Hilmi Cem İntepe, Tamer Levent, Alpay Atalan ve Haki Biçici oldu. Yapımcılığı NTC Medya’nın üstleneceği Maria Mustafa dizisinin yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen Faruk Teber yer alacak.

Abone ol
Abone ol 12 Ağustos 2020 09:21

Maria Mustafa dizisinin senaryosunu ise daha önce Arka Sıradakiler ve Zengin ve Yoksul gibi dizilerini de yazan Birol Elginöz yazacak. Maria Mustafa dizisi çekimleri 25 haziran 2020 de  Ürgüp’te başlayacak.


Maria Mustafa Dizisi Konusu

Maria ile Mustafa dizisinde Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen güzeller güzeli Maria ile Ürgüp’ün zengin ailelerinden birinin oğlu olan Mustafa’nın aşkı anlatılacak.  Maria ile Mustafa bambaşka iki kültürden insanlar olsa da önlerine sayısız engel çıkarılsa da Maria ve Mustafa dizisinin aşkı tüm engelleri aşacak.

Maria ve Mustafa Nerede Çekilecek?

Maria Mustafa dizisi  Nevşehir Kapadokya da çekilecek. Son dönemde ünlü bir dizi çekim mekanı olan Kapadokya da Maria ve Mustafa dizisi ile birlikte Baraj ve Zümrüdü Anka gibi diziler çekilecek. 

Maria Mustafa Oyuncuları
  1. Hilmi Cem İntepe – Mustafa

  2. Jessica May – Maria

  3. Tamer Levent – Kudret

  4. Tuğba Tutuğ -Gonca

  5. Hira Koyuncuoğlu – Nisan

  6. Ezgi Çelik -Nadire

  7. Haki Biçici -Şahin

Maria Mustafa Oyuncu Kadrosu

Hilmi Cem İntepe – Mustafa

Hilmi Cem İntepe ile NTC Medya arasında Maria Mustafa dizisinin başrol oyunculu konusunda görüşmeler devam ediyor. Son olarak Tek Yürek dizisinde başrolde yer alan Hilmi Cem İntepe Maria ve Mustafa dizisinden gelen teklifi kabul ederse dizi de Jessica May ile partner olacak ve Mustafa karakterine hayat verecek. Hilmicem İntepe 2020’nin ilk aylarında Ya İstiklal Ya Ölüm filminde oynamıştı; daha dinlenemeden mart ayında Maria ve Mustafa dizisinin çekimlerine çıkacak.


19 Mayıs 1992  doğumlu olan Hilmicem İntepe 28 yaşındadır ve Muğla Üniversitesi beden öğretmenliğinde lisans eğitimi almıştır. Meslek hayatına dansçı olarak başlasa da Yetenek Sizsiniz’e katılıp dans etmesi ile hayatı değişmiştir. Survivor Ünlüler Gönüllülere de katılan Hilmi Cem İntepe daha sonra Acun Ilıcalı’nın bir numaralı adamı olmayı başarmış ve üç kez Survivor’a katılmıştır. 2013 de Muhteşem Yüzyıl dizisinde yer alan Hilmi Cem İntepe oyunculukta en çok Bodrum Masalı dizisinde dikkat çekmiştir. Sın olarak ise Tek Yürek dizisinde Hercai karakteri ile yer almıştır.

Mustafa Ürgüp’te ticaret yapan zengin bir adam olan Kudret’in iki oğlundan biridir. Mustafa zengin olsa da hiç bir zaman şımarık bir genç olmamış her zaman fakirlere destek olmayı bilmiştir.  Maria ile tanışan Mustafa ona daha ilk görüşte aşık olmuştur. Mustafa’nın Maria ile olan ilişkisini babası hiç bir zaman desteklememiştir.


Jessica May – Maria

Jessica May Drociunas 5 aralık 1993 Brezilya doğumludur ve 27 yaşının içindedir. Yeni Gelin dizisinde hayat verdiği Bella karakteri ile tanınan Jessica May Brezilya’da modellik yaparken Türkiye’ye de modellik yapaya gelmiş ancak Yeni Gelin dizisinden aldığı oyunculuk teklifi sonrası oyunculuğa başlamıştır. Türkiye’de fotoğrafçı Hüseyin Kara’ya aşık olan Jessica May 30 Haziran 2018’deile Brezilya’da dünya evine girmiştir. 2019 da ise Dert Bende isimli filmde Pelin karakteri ile başrolde yer almıştır. 2019 da Altın Palmiye Ödülleri En İyi Komedi Dizi Oyuncusu ödülüne layık görülmüştür.

Tamer Levent – Kudret

13 Ekim 1950 doğumlu olan Tamer Levent son olarak İstanbullu Gelin dizisine Garip karakteri ile  yer almış ve diziye renk katmıştır. Aşk Yeniden dizisinde hayat verdiği Şevket kaptan karakteri ile tanınan Tamer Levent Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Tamer Levent Cesur ve Güzel dizisinde hayat verdiği Tahsin Korludağ  karakteri ile dünyanın tanıdığı bir oyuncu olmayı da başarmıştır. Tamer Levent aslında devlet memuru emeklisidir. Devlet Tiyatroları genel müdürlüğü yapmıştır oyunculuğun yanı sıra oyun yazarlığı da yapmaktadır. 2019 da ise Çiçero filminde rol almıştır.

Maria ile Mustafa dizisinde Kudret Ürgüp’ün en zengin adamlarından biridir. Damadı Şahin ve oğlu Mustafa’ya şirketlerin yönetimini verse de her zaman her şeyi kontrol altında tutmayı seven bir babadır; oğlunu Kolombiya’lı bir kız ile evlendirmek istemez.

Alpay Atalan – Nihat

Tek Yürek dizisinin Sait’i şimdide Maria Mustafa dizisinde yer alacak. Tam ismi Alpay Kemal Atalan olan deneyimli oyuncu 1978  de Zonguldak Ereğli’de dünyaya gelmiştir. 42 yaşında olan Alpay Atalan Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. İlk olarak Ah Be İstanbul dizisi ile kamera karşısına geçen Alpay Atalan Büyük Sürgün Kafkasya dizisi ile de yükselişe geçmiştir. Maria ve Mustafa dizisinde de önemli bir rol de yer alacak Alpay Atalan Tek Yürek dizisi ile yakaladığı çıkışına devam etmek istiyor.

Ezgi Çelik – Nadire

Ezgi Çelik ağustos 1984’de İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. 167 cm boyu ile Türkiye standartlarının üzerinde bir boya sahip olan Ezgi Çelik 56 kg’dır ve oldukça fit bir vücuda sahiptir. Mimar Sinan Üniversitesinde tiyatro eğitimlerini tamamlamıştır. Son dönemde Söz dizisinde hayat verdiği Yüzbaşı Songül karakteri ile çıkış yaşayan Ezgi Çelik aktif olarak tiyatro yapmaktadır. Ezgi Çelik  Maria ile Mustafa dizisinde Nadire karakteri ile yer alacaktır ve dizi de 36 yaşında güzel bir kıza hayat verecektir.

 

Tuğba Tutuğ – Gonca

Adını Sen Koy dizisinde hayat verdiği Özgeve Yaralı Kuşlar dizisinde hayat verdiği Ayşe karakterleri ile tanınan Tuğba Tutuğ Maria ve Mustafa dizisine ise Gonca olarak dahil olacak. 1993 doğumlu olan güzel oyuncu Tuğba Tutuğ 27 yaşındadır ve Haliç Üniversitesi tiyatro eğitimini tamamlamıştır. Tuğba Tutuğ Hayatımın Aşkı dizisi ile ilk kez kamera önü oyunculuk deneyimi yaşamıştır. Tuğba Tutuğ   çok sevilmiş ve benimsenmiştir.

Haki Biçici – Şahin

Derya Karadaş ile 2016 yılından beri evli olan Haki Biçici aslen Kürt kökenli olsa da 1981 Ankara doğumludur. 39 yaşında olan Haki Biçici Hanımın Çiftliği dizisinde canlandırdığı karakter ile tanınan Haki Biçici Komedi Türkiye yarışmasında ki başarılı performansı ile de dikkat çekmiştir. 181 cm boyunda ve 75 kg’dır.

Şahin Kudret’in damadıdır. Şahin oldukça tehlikeli bir tiptir; Kudret’in parası onun evliliğinde bile etkili olmuştur. Bu nedenle de her zaman Mustafa’yı kardeş değil rakip olarak görmüştür.

Özlem Ulukan – İclal

17 Aralık 1985 Adana doğumlu olan Özlem Ulukan İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Oyuncu olmak isteyen Özlem Ulukan Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk dersleri almıştır. Aktif olarak tiyatro yapan Özlem Ulukan son olarak No 309 dizisinde yer almıştı. Özlem Ulukan Maria ile Mustafa dizisinde  İclal karakteri ile yer alacaktır.

Hira Koyuncuoğlu – Nisan

Oyuncu Berkay Hardal’ın sevgilisi olarak hayatımıza giren Hira Koyuncuoğlu İstanbullu Gelin dizisinde Bade karakteri ile yer almış ve sevilmiştir. 168 cm boyunda olan Hira Koyuncuoğlu 50 kg’dır. Kadir Has Üniversitesi mezunu olan Hira Koyuncuoğlu 1995 doğumludur ve 25 yaşının içindedir. Daha önce de O Hayat Benim dizisinde Nehir karakteri ile yer almıştır. Hira Koyuncuoğlu Maria ile Mustafa dizisinde Nisan karakteri ile yer alacaktır.


Haldun Boysan – Haşmet

Son dönemde Ulan İstanbul, Ege’nin Hamsisi ve Alef gibi bir çok dizi de yer alan usta tiyatrocu Haldun Boysan 6 Temmuz 1958 Ankara doğumludur ve 62 yaşının içindedir. Ankara Üniversitesinde tiyatro eğitimine başlayan Haldun Boysan bir çok şehir tiyatrosunda görev almıştır. Beşiktaş hayranlığı ile tanınan Haldun Boysan son olarak internet dizisi Alef’in kadrosunda da yer almıştır.

Derin Deniz Görgülü – Zeyno

Derin Deniz Görgülü 1997 yılında Bursa’da dümyaya gelmiştir. Acıbadem Üniversitesinde Anestezi teknikerliği eğitimi alan Derin Deniz Görgülü aneztesi teknikeri olmak yerine manken ve oyuncu olmak istemiş ve Famelog ajans ile çalışmaya başlamıştır. Derin Deniz Görgülü ilk ekran deneyimini NTC Medya’nın Maria ve Mustafa dizisinde yaşayacaktır. Yeteneği ile dikkat çekecek Derin Deniz Görgülü Maria Mustafa dizisinde Zeyno karakteri ile yer alacaktı

Hülya Gülşen – Feriha

Kırgın Çiçekler ile tanınan ünlü oyuncu Naz Çağla Irmak’ın annesi olan Hülya Gülşen 14 eylül 1965 Ankara doğumludur ve 55 yaşındadır. Ankara Devlet Konservatuvarı mezunu olan Hülya Gülşen devlet tiyatroları oyuncusu olduktan sonra Ferhunde Hanımlar dizisinde hayat verdiği Müjgan karakteri ile ünlenmiştir. Kızı ile birlikte Kırgın Çiçeklerde de oynayan Hülya Gülşen Irmak son dönemde Aşk Tesadüfleri Sever 2 ve Galip Derviş gibi sevilen projelerde de yer almayı başarmıştır. Hülya Gülşen Maria Mustafa dizisinde Feriha karakteri ile yer alacaktır

Mine Tüfekçioğlu -Zümrüt

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Mine Tüfekçioğlu 8 Ağustos 1966 İStanbul doğumludur ve 54 yaşındadır İstanbul Devlet Tiyatrosu’ sanatçısı olan Mine Tüfekçioğlu sayısız tiyatro oyununda yer aldıktan sonra son dönemde televizyon dizilerine ve sinemaya önem vermiştir. Son dönemde İçerde ve Deli Gönül dizilerinde yer almıştır. Mine Tüfekçioğlu Maria Mustafa dizisinde Zümrüt karakteri ile yer alacaktır

Burak Berkay Akgül – Rüzgâr

Burak Berkay Akgül Rendaguner ajansın oyunusudur ve 1997 doğumludur. Burak Berkay Akgül 23 yaşındadır ve 180 cm boy uzunluğu ile manken gibi bir oyuncudur. Daha önce Aytaç Sucuk ve Casper Bilgisayar reklamlarında yer almıştır. Burak Berkay Akgül Maria Mustafa dizisinde Rüzgâr karakteri ile yer alacaktı


Cem Karakaya – Bekir

Cem Karakaya İstanbul Şehir tiyatroları oyuncusudur ve 1971 doğumlu olup 49 yaşıdadır. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro bölümü mezunu olan Cem Karakaya tiyatro sahnelerinden sonra Ustura Kemal dizisi ile ilk dizi oyunculuğu deneyimini yaşamıştır.

Neyra Kayabaşı – Nazlı

Neyra Karaböcü olarak tanınan deneyimli tiyatro oyuncusu Onur Kayabaşı ile evlendikten sonra eşinin soy ismini kullanmaya başlamıştır. Maria ve Mustafa dizisinde Nazlı karakteri ile dikkat çekecek son olarak 2019 de Kendime Kıyamam oyununda yer almıştı

Zeynep Gülmez – Reyhan

Zeynep Gülmez 10 temmuz 1974 Bursa doğumludur ve 46 yaşının içindedir. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro bölümü mezunu olan Zeynep Gülmez özellikle Yeşil Deniz dizisinde hayat verdiği Gülenay karakteri ile tanınmıştır. Şimdi de Maria ve Mustafa dizisine Reyhan karakteri ile dahil olan Son dönemde Kocaman Ailem Yalazai Böyle Bitmesin gibi dizilerde yer almıştır. Zeynep Gülmez  büyük ümitler ile Sevgili Geömiş dizisinde de yer almış ama ümitleri boşa çıkmış dizi erken final yapmıştır. Zeynep Gülmez Maria Mustafa dizisinde Reyhan karakteri ile çok sevilecektir.

Mustafa Açılan

Mustafa Açılan son olarak Çocuk dizisinde yer alan Mustafa Açılan daha önce Babamın Günahları dizisinde yer almıştır. Mustafa Açılan’ın tanındığı dizi ise Bir Zamanlar Çukurova dizisi olmuş dizi de Züleyha’nın üvey abisi Veli olarak yer almıştır. Mustafa Açılan 1987 doğumludur ve 33 yaşındadır.

Yorumlar