Anasayfa /  Foto Galeri

Maradona'nın son fotoğrafının sızması olay oldu! Ailesi öfkelendi...

Diego Maradona'nın hayatını kaybetmesi tüm dünyayı yasa boğdu. Maradona'nın son fotoğrafının sızması olay oldu

Maradona'nın son fotoğrafının sızması olay oldu! Ailesi öfkelendi... - Sayfa 1

Arjantinli efsane Diego Armando Maradona'nın futbol dünyasını yasağa boğan ölümünün yankıları sürüyor. 60 yaşında hayata gözlerini yuman Maradona'nın vefatı sonrasında önemli detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Maradona'nın son fotoğrafının sızması olay oldu! Ailesi öfkelendi... - Sayfa 2

3 GÜNLÜK YAS KARARI 
Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olarak kabul edilen Diego Armando Maradona için Arjantin'de 3 günlük yas ilan edilmiş ve UEFA organizasyonlarında bu hafta oynanacak tüm maçlarda bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasına karar verilmişti.

Maradona'nın son fotoğrafının sızması olay oldu! Ailesi öfkelendi... - Sayfa 3

SON ANLARINDA NELER YAŞANDI? 
Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Diego Armando Maradona'nın hayatını kaybettiği anlara dair kritik detaylara ulaşılmıştı. İngiliz basını, Kasım ayının başında geçirdiği beyin ameliyatının ardından evde tedavi gören Maradona'nın Buenos Aires'in kuzeyindeki San Andres'teki evinde vefat günü yaşananları yayınlamıştı.

Maradona'nın son fotoğrafının sızması olay oldu! Ailesi öfkelendi... - Sayfa 4

BAKICISINDAN SON İSTEĞİ 
Söz konusu haberde; Arjantinli efsanenin, bakıcısına kendisini iyi hissetmediğini ve öğle yemeğini erken yemek istediğini söylediği belirtilmişti. Bunun üzerine de bakıcısının tedbir amaçlı olarak yemeğin ardından uykuya geçen Maradona için ambulans çağırdığını kaydedilmişti.