Anasayfa /  Foto Galeri

Maradona'nın cenazesine saygısızlık! Naaşıyla fotoğraf çekip paylaşmışlar

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle 60 yaşında hayatını kaybeden Arjantinli efsane Diego Armando Maradona'nın cenazesinden skandal görüntüler ortaya çıktı. Cenaze işlemlerini gerçekleştiren görevliler efsane ismin cansız bedeniyle fotoğraf çektirip paylaşırken, bu görüntüler sonrası çalışanlar sayısız ölüm tehdidi aldı.

Maradona'nın cenazesine saygısızlık! Naaşıyla fotoğraf çekip paylaşmışlar - Sayfa 1

Futbol tarihinin en özel isimlerinden Diego Armando Maradona'nın dünyayı yasa boğan ölümünün yankıları sürüyor. Arjantinli efsanenin vefatının ardından ikinci bir fotoğraf krizi yaşanıyor.

Maradona'nın cenazesine saygısızlık! Naaşıyla fotoğraf çekip paylaşmışlar - Sayfa 2

İLK KRİZ BU FOTOĞRAFLA ÇIKTI 
60 yaşında aramızdan ayrılan Maradona'nın Kasım ayının başında geçirdiği beyin ameliyatını gerçekleştiren doktor Leopoldo Luque, operasyonun başarılı geçmesinin ardından Arjantinli efsane ile bu hatıra fotoğrafını çektirmişti.

Maradona'nın cenazesine saygısızlık! Naaşıyla fotoğraf çekip paylaşmışlar - Sayfa 3

AMELİYAT POZU ÖFKELENDİRDİ 
Leopoldo Luque, Maradona ile ameliyattan sonra çekildiği bu fotoğrafı yakın çevresiyle paylaşmış ve o görüntü basına sızmıştı. O günden vefatına kadar yeni bir fotoğrafının sızmamış olması yeni bir tartışma konusu yaratmıştı.

Maradona'nın cenazesine saygısızlık! Naaşıyla fotoğraf çekip paylaşmışlar - Sayfa 4

AİLESİ RAHATSIZ OLDU 
Arjantinli efsanesinin ailesi, Maradona'nın söz konusu fotoğrafını izinsiz paylaştığı gerekçesiyle doktor Leopoldo Luque'ye tepki göstermişti. Aile, Maradona'nın bilinen son fotoğrafının bir ameliyat pozu olarak tarihe geçmesinden rahatsız olmuştu.