Anasayfa /  Politika

Mansur Yavaş'tan Melih Gökçek'e: Ruh sağlığı bozuk

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Melih Gökçek hakkında, "Ruh sağlığında bozukluk var. Bir doktora gitmesini tavsiye ederim" dedi. Yavaş, "Yok, 'ben sağlamım' diyorsa, cezai ehliyet bakımından kurtulmak için herhalde numara çekiyor" ifadelerini kullandı.

Abone ol
Abone ol 24 Mart 2021 00:44

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, KRT TV'de Gürkan Hacır ile Şimdiki Zaman Siyaset programına konuk oldu.

 Bir yıl sonra ilk kez televizyon ekranlarında görünen Yavaş, eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'le ilgili açıklamalarda bulundu.

"Kendisine şunu tavsiye ediyorum, ruh sağlığında bozukluk var" diyen Yavaş, "Tek tek bizim personelimizle uğraşıyor, tweet atıyor falan... Uyku uyuyamıyor anlaşılan. Bir doktora gitmesini tavsiye ederim. Ailesinin onunla mutkala ilgilenmesi lazım" dedi.

Yavaş, şöyle devam etti: "Yok, 'ben sağlamım' diyorsa, aklıma gelen şeyi söyleyeyim; çok sayıda şikayet ediyoruz ya cezai ehliyet bakımından kurtulmak için herhalde numara çekiyor. Bir insan böyle davranamaz çünkü..."

"İşi gücü bırakıp sürekli ona hakaret, buna hakaret" diyerek tepki gösteren Yavaş, "Bunun bir tek izahı var; ya ruh sağlığınızda bozukluk var veyahut siz gerçekten 'cezai ehliyetim yok' demek istiyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar