Anasayfa /  Güncel

Mansur Yavaş'tan fotoğraf çektirmek isteyen gençlere güldüren cevap

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Belediye Başkanları Çalıştayı'na katılmak için geldiği Kayseri'nin sokaklarında gezerken kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen gençlerle karşılaştı. Yavaş, son zamanlarda sokak röportajlarının en popüler cümlesi olan "Çıkar telefonunu" cevabını vererek çevredekilerin gülüşmelerine sebep oldu.

Abone ol
Abone ol 18 Aralık 2021 22:12

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte partisinin Belediye Başkanları Çalıştayı için Kayseri'de bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şehrin sokaklarında gezerken gençlerin kendisiyle fotoğraf çektirme isteğini kıramadı.

"ÇIKAR TELEFONUNU"
Fotoğraf çekiminin hemen öncesinde Mansur Yavaş, son zamanlarda sokak röportajlarında en çok kullanılan cümlelerden biri olan "Çıkar telefonunu" tepkisini gösterdi. Yavaş'ın bu göndermesi çevredekilerin gülüşmelerine neden oldu.


O ANLARI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI
Esprisinin ardından "Öyle diyorlar ya şimdi" ifadelerini kullanan Mansur Yavaş, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak "Sorumluluğumuz çıkardığınız telefona göre bahane bulmak değil, gelecek kaygınızı giderecek çözümler üretmek. İstediğiniz gibi çıkarın telefonlarınızı" açıklamalarında bulundu.

 

Yorumlar