Anasayfa /  Foto Galeri

Manisa'da aile içi katliam! Baba, anne, babaanne…

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde aile arasında çıkan tartışmanın büyümesi sonucu psikolojik sorunları olduğu öne sürülen bir kişi, annesini av tüfeği ile vuran babasını ve aynı odada bulunan babaannesini öldürdü..

Manisa'da aile içi katliam! Baba, anne, babaanne… - Sayfa 1

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde aile arasında çıkan tartışmanın büyümesi sonucu psikolojik sorunları olduğu öne sürülen bir kişi önce annesini tüfekle vurduğunu iddia ettiği babasını ardından da aynı evde yaşadıkları babanesini vurdu. Olayda aynı aileden 3 kişi öldü.

Manisa'da aile içi katliam! Baba, anne, babaanne… - Sayfa 2

Olay Manisa'nın Alaşehir ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre baba Süleyman Ö. (52) ile anne Raziye Ö. (50) evde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonucu baba Süleyman Ö. av tüfeğiyle eşi Raziye Ö. vurdu.

Manisa'da aile içi katliam! Baba, anne, babaanne… - Sayfa 3

Duruma sinirlenen ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Hüseyin Ö. bıçakla saldırdığı babası Süleyman Ö.'nün elinden tüfeği aldı. Önce babasını vuran Hüseyin Ö. ardından da aynı evde yaşadıkları babanesi Karanfil Ö. (82) vurdu. Olayın ardından Hüseyin Ö. 112 Acil Servis ekiplerini arayarak durumu bildirdi.

Manisa'da aile içi katliam! Baba, anne, babaanne… - Sayfa 4

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemelerde aynı aileden 3 kişinin vurularak öldüğü belirlenirken, kendisinde de bıçak yaraları olduğu tespit edilen Hüseyin Ö. jandarma ekipleri kontrolünde hastaneye kaldırıldı.