Anasayfa /  Spor

Malatyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman oynanacak? Neden ertelendi?

Geçtiğimiz günlerde Elazığ'da yaşanan depremin Malatya'da da şiddetli şekilde hissedilmesinin ardından Süper Lig'de ertelenen Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçını ne zaman oynayacağım merak ediliyordu. Peki Malatyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman oynanacak? Malatyaspor - Trabzonspor maçı neden ertelendi?

Abone ol
Abone ol 27 Ocak 2020 12:23

Geçtiğimiz günlerde Elazığ'da yaşanan depremin Malatya'da da şiddetli şekilde hissedilmesinin ardından Süper Lig'de ertelenen Yeni Malatyaspor Trabzonspor maçının ne zaman oynayacağım merak ediliyordu. 27 Ocak Pazartesi günü oynanması planlanan Malatyaspor Trabzonspor maçı daha ileri bir tarihe ertelendi.

TFF’nin açıklamasına göre; Elazığ ile Malatya illerimizde can kayıplarına yol açan deprem nedeniyle Süper Lig'in 19. Haftasında 27 Ocak Pazartesi günü oynanması planlanan Btc Turk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçı ileri bir tarihe ertelendi.

Malatyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman oynanacak? Neden ertelendi?

Yeni Malatya Stadyumu'nda saat 20.00'de yapılması gereken müsabakanın oynanacağı tarih daha sonra ilan edilecek.

YENİ MALATYASPOR TEPKİ GÖSTERDİ

Süper Lig'in 19. haftasında Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor arasında Pazartesi günü oynanması gereken karşılaşma Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararıyla ertelendi. TFF, “Merkez üssü Sivrice olan ve Elazığ ile Malatya illerimizde can kayıplarına yol açan deprem nedeniyle” diyerek bu kararı açıklarken, ev sahibi takımın başkandı Adil Gevrek, kararı tepki gösterdi.

 

Yorumlar