Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Malatya Turgut Özal Üniversitesi'ne güvenlik görevlisi alınacak

Türkiye İş Kurumu günün kamu ilanlarını yayımladı. Malatya Turgut Özal Üniversitesi bünyesine farklı kadrolarda alım yapılacak. İşte başvuru şartları ve detaylar.

Abone ol
Abone ol 04 Ağustos 2020 23:06

Malatya Turgut Özal Üniversitesi bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda olmak üzere İŞKUR aracılığı ile işçi personel alımı yapılacak. 04 Ağustos 2020 tarihinde yayımlanan ilana göre Malatya Turgut Özal Üniversitesi 12 personel alacak. Peki başvuru şartları nedir? ALım yapılacak kadrolar nedir? İşte detaylar.

BAŞVURU KADROLARI NEDİR?

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 12 kişilik boş kadro ile 2 Güvenlik Görevlisi ve 10 Bahçe Bakım Elemanı ( Park Bahçe ve Koruların Bakımı ) alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Malatya Turgut Özal Üniversitesi bünyesine alımı yapacağı kadrolar için adaylardan genel olarak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi genel şartlar aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR:

Güvenlik Görevlisi Şartları:

Güvenlik Sertifikası Belgesine(Silahlı) Sahibi Olmak,
-22-50 yaş aralığında Olmak

-Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen şartları taşımak

Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı) Şartları:

-Bitki Zararlıları ile Mücadele Sertifikası Sahibi Olmak,

-Bahçe Bakımı Sertifikası Sahibi Olmak

-20-40 yaş aralığında Olmak

-Hijyen Sertifikası Sahibi Olmak

BAŞVURU ŞARTLARI:

Malatya Turgut Özal Üniversitesi personel alımı için adaylar başvurularını 04 Ağustos 2020 tarihi itibari ile 10 Ağustos 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapılacaktır

Yorumlar