Anasayfa /  Politika

MAK ve SONAR Danışmanlık'tan 23 Haziran için çok konuşulacak anket sonuçları!

MAK Danışmanlık 23 Haziran anketini duyurdu. MAK’ın anketine göre Binali Yıldırım’ın oyu yüzde 42.5 iken Ekrem İmamoğlu ise oyu yüzde 44…SONAR ise İmamoğlu’nun oyunu yüzde 49,2, Yıldırım’ın oyunu ise yüzde 43,9 olarak açıkladı.

Abone ol
Abone ol 17 Haziran 2019 18:52

23 Haziran seçimlerine bir haftadan az zaman kaldı. Pazar günü nasıl bir sonucun çıkacağını herkes merak ediyor. Türkiye dün tarihi bir geceye şahitlik etti ve uzun bir aradan sonra iki aday Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu canlı yayında karşı karşıya geldi.

MAK ve SONAR'dan 23 Haziran için çok konuşulacak anket fark kaç - Sayfa 2

Program sonrası hangi liderin ne kadar oy alacağı ve bu programında bir katkısının olup olmacağı merak ediliyor. Anket şirketleri ise ellerindeki anketleri kamuoyuyla paylaşıyor. MAK Danışmanlık son anketi duyurdu. MAK’ın anketine göre Binali Yıldırım’ın oyu yüzde 42.5 iken Ekrem İmamoğlu ise oyu yüzde 44…

MAK ve SONAR'dan 23 Haziran için çok konuşulacak anket fark kaç - Sayfa 3

SONAR: İmamoğlu yüzde 49,2, Yıldırım yüzde 43,9 

Bir başka araştırma şirketi SONAR ise Ekrem İmamoğlu’nun oyunu yüzde 49,2, Binali Yıldırım’ın oyunu ise yüzde 43,9 olarak açıkladı. 

MAK ve SONAR'dan 23 Haziran için çok konuşulacak anket fark kaç - Sayfa 4

Oyunu değiştirebilecek seçmen potansiyelini yüzde 13

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, önceki çalışmasında, oyunu değiştirebilecek seçmen potansiyelini yüzde 13 olarak açıklamıştı. Yapılan son çalışmada seçmenlere, İstanbul seçimlerinde hangi adayı tercih edecekleri soruldu.

MAK ve SONAR'dan 23 Haziran için çok konuşulacak anket fark kaç - Sayfa 5

İmamoğlu yüzde 0,1 puan ile önde

Anket sonucunda Ekrem İmamoğlu, yüzde 44 ile Binali Yıldırım'ın 1,5 puan önünde. Ayrıca soru yöneltilen kişilere, 31 Mart seçiminde hangi adayı tercih ettikleri soruldu. Verilen cevaplar İmamoğlu'nun yüzde 0,1 puan ile önde çıktığını çıkardı. İşte MAK'ın yaptığı anket...

MAK ve SONAR'dan 23 Haziran için çok konuşulacak anket fark kaç - Sayfa 6

MAK ve SONAR'dan 23 Haziran için çok konuşulacak anket fark kaç - Sayfa 7

MAK ve SONAR'dan 23 Haziran için çok konuşulacak anket fark kaç - Sayfa 8

SONAR'ın anketi ise şöyle...

MAK ve SONAR'dan 23 Haziran için çok konuşulacak anket fark kaç - Sayfa 9


Yorumlar