Anasayfa /  Politika

MAK Araştırma 23 Haziran seçim anketi yapıyor: Deprem etkisine hazır olun!

31 Mart İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu ile Yıldırım arasındaki farkı 5 puan göstererek Yıldırım'ı önde gösteren MAK Araştırma 23 Haziran seçimi için ''ilk veriler gelmeye başladı deprem etkisine hazır olun'' yorumunda bulundu.

Abone ol
Abone ol 15 Mayıs 2019 18:23

MAK Araştırma, 23 Haziran'da İstanbul'da tekrar edilen olacak seçimlere ilişkin yürüttüğü anket çalışmalarını takipçeleriyle paylaştı.

MAK Danışmanlık, sosyal medya hesabından, "İlk veriler gelmeye başladı. Bu İstanbul seçimi; bir İstanbul seçiminden çok daha büyük! Sahi İstanbul denizlerle çevrili...Bu seçimin deprem etkisine herkes hazır olmalı. Depremin etkisinden çok tsunamiye dikkat"paylaşımı yapıldı.




YSK KARARI SONRASI SAHAYA ÇIKAN MAK DANIŞMANLIK EKİPLERİNDEN İLK VERİLER GELMEYE BAŞLADI:



Bu İstanbul Seçimi; Bir İstanbul Seçiminden çok daha büyük!



Sahi İstanbul denizlerle çevrili...



Bu seçimin deprem etkisine herkes hazır olmalı. Depremin etkisinden çok TSUNAMİ YE DİKKAT! pic.twitter.com/MG9ulTDkTu


— MAK DANIŞMANLIK Center for Social Research (@DanismanlikMak) 14 Mayıs 2019




Bu milletin milletin adamlarına sevgisi vardır

MAK Danışmanlık Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, AK Parti'nin İstanbul seçimlerine yönelik yapmış olduğu çalışmaları değerlendirerek, "İstanbul hikayesi pek çok başarı ile dolu. Binali Yıldırım, 31 Mart'tan farklı, istekli, gönüllü, görünür bir kampanya ile 23 Haziran'ı değiştirebilir. Bu milletin bugün yaşanan pek çok olumsuzluğa rağmen kibirden uzak, tepeden bakmacı olmayan milletin adamlarına sevgisi hep vardır" dedi.


Yorumlar