Anasayfa /  Foto Galeri

Mahur Maraşlı’yı kovuyor! Maraşlı 8.Bölümde neler olacak?

Mahur Maraşlı’yı kovuyor! Maraşlı 8.Bölümde neler olacak? İlginç ayrıntıların olduğu Maraşlı 8.Bölüm Fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Maraşlı dizisinin yeni bölümü 1 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Mahur Maraşlı’yı kovuyor! Maraşlı 8.Bölümde neler olacak? - Sayfa 1

Mahur Maraşlı’yı kovuyor! Maraşlı 8.Bölümde neler olacak?

Savaş, yüzünde derin yanıklar ile hastaneye kaldırılır. Çok bitkin ve hasta olan Savaş sinir krizi geçirir. Uyandığında verdiği ilk emir “Maraşlı’yı bulun” olur. Savaş, Maraşlı’dan intikamını nasıl alacak?

Mahur Maraşlı’yı kovuyor! Maraşlı 8.Bölümde neler olacak? - Sayfa 2

Hilal ve Kemal tarafından sorguya alınan ve duygularına yenik düşmemesi konusunda uyarı alan Maraşlı, planında değişiklik yapacak mı?

Mahur Maraşlı’yı kovuyor! Maraşlı 8.Bölümde neler olacak? - Sayfa 3

Babasının yüzüne bakmayan Zeliş, Mahur’a çok yakın davranır.  Mahur, Maraşlı’ya ne kadar samimi davransa da Maraşlı ondan uzak durur. Zeliş’in taburcu olmasıyla Mahur, Maraşlı’nın evine gider. Maraşlı’dan şüphelenmeye başlayan Mahur, evi arayarak delil bulmaya çalışır. Mahur, Maraşlı’nın evinde ne gibi dellilere rastlayacak? Gerçekleri öğrenecek mi?

Mahur Maraşlı’yı kovuyor! Maraşlı 8.Bölümde neler olacak? - Sayfa 4

Sinir krizi geçiren Necati babası Aziz’le ilk kez yüzleşir. Bu yüzleşmede geçmişin karanlık sırları su yüzüne çıkmaya başlar. Aziz, Sedef ve Ömer üçgeninde yaşanan olaylarda Necati nasıl bir rol üstlenmiştir?