Anasayfa /  Foto Galeri

Mahsun Kırmızgül'ün aldattığı eşine ödediği tazminat ve nafaka dudak uçuklattı!

Geçtiğimiz aylarda genç bir kadınla samimi bir videosu sosyal medyaya düşünce 6 yıllık avukat eşi Ece Binay ile tek celsede boşanan Mahsun Kırmızıgül'ün eski karısına ödediği tazminat ve nafaka resmen dudak uçuklattı.

Mahsun Kırmızgül'ün aldattığı eşine ödediği tazminat ve nafaka dudak uçuklattı! - Sayfa 1

Evli olduğu sırada genç bir kadınla videosu ifşa olan türkücü Mahsun Kırmızıgül'e avukat Ece Binay boşanma davası açmıştı. Tek celsede boşanan çiftle ilgili bomba bir detay gündem oldu. İddialara göre Kırmızıgül boşandığı Binay'a her ay 80 bin lira nafaka ödüyor. Üstelik nafaka dışında da villa, cip gibi verilen mallar da mevcut... İşte Mahsun Kırmızıgül'ün eski eşine verdikleri...

Mahsun Kırmızgül'ün aldattığı eşine ödediği tazminat ve nafaka dudak uçuklattı! - Sayfa 2

Türkücü Mahsun Kırmızıgül evliyken bir kadınlar birlikte oldu ve bu ilişkiye dair bir video da ifşa edildi. 2016'da avukat Ece Binay ile evlenen Kırmızgül'ün evliliği ise tek celsede bitti.

Mahsun Kırmızgül'ün aldattığı eşine ödediği tazminat ve nafaka dudak uçuklattı! - Sayfa 3

Mahsun Kırmızıgül'ün eski eşi Ece Binay'a boşanırken servet ödediği ortaya çıktı. Günaydın'dan Bülent Cankurt'un yazısında bu boşanmanın detaylarını şöyle anlattı:

Mahsun Kırmızgül'ün aldattığı eşine ödediği tazminat ve nafaka dudak uçuklattı! - Sayfa 4

BENZİN PARASINA KADAR ÖDÜYOR
"Şimdi aşağıda sıralayacağım boşanma tazminatını okuyunca eminim siz de aynı şeyi düşüneceksiniz. Kırmızıgül, Binay'a tam 3 milyon dolar (Güncel kurla yaklaşık 52 milyon lira) tazminat vermiş.