Anasayfa /  Medya /  Dizi

Mahkum 24.Bölüm izle (Sezon Finali) | Mahkum 24.Bölüm 2. Fragmanı izle (Sezon Finali)

Mahkum 24.Bölüm izle (Sezon Finali). Mahkum 24.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Mahkum 24.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Mahkum dizisinin yeni bölümü 2 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Mahkum 24.Bölüm izle (Sezon Finali)

Abone ol
Abone ol 02 Haziran 2022 18:54

Mahkum 24.Bölüm izle (Sezon Finali) | Mahkum 24.Bölüm 2. Fragmanı izle (Sezon Finali)

Başrollerinde Onur Tuna ve Alara Bozbey gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Mahkum 24.Bölümde sezon finali yapacak

MAHKUM 24.BÖLÜM İZLE (SEZON FİNALİ)

MAHKUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Herkesin gözleri önünde gerçeği itiraf eden Barış, zihninin içinde yaşayan Savaş'ın yönlendirmesiyle hastalığını ispatlama yoluna gidecektir. İşlediği tüm cinayetleri Savaş'ın talimatlarıyla yaptığı yalanını söyleyip, mahkemenin kararını doğrudan etkilemeye çalışır. Barış'ın bu itirafına hazırlıksız yakalanan Fırat, mahkemedeki yalanların önüne geçmek için karşı tezlerini hazırlar. Mahkemeden heyet raporuna giden yolda Barış'ın atacağı tüm adımların farkındadır. Ya hapishane ya hastane… Fırat, Barış'ın sonsuza kadar dört duvar arasında kalabilmesi için her yolu denemeye başlar. Bu oyununun sonunda kim galip çıkacaktır? Akıl mı? Delilik mi?

MAHKUM SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar