Anasayfa /  Magazin

Zeynep Alkan'ın yatak pozu olay oldu!

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'ın yatakta amuda kalkarak verdiği bir poz, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Abone ol
Abone ol 10 Şubat 2019 11:59

Hatırlanacağı üzere Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra ABD'nin yolunu tutan Şeyma Subaşı, amuda kalkıp bikiniyle poz verince çok konuşulmuştu. Subaşı'ya takipçileri, "Acun'dan ayrılınca bu da ne yapacağını şaşırdı." gibi yorumlar yapmışlardı.

Şeyma Subaşı'nın bu pozuna benzer bir poz da Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel çiftinin Zeynep Alkan'dan geldi.

zeynep-alkan.png

Eğitimine şu sıralar yurt dışında devam eden Zeynep Alkan'ın amuda kalkarak poz verdiği anlar takipçilerinden tam not aldı. "Beden, zihin ve ruh için enerji, güç ve güzelliğin eklenmesi" notuyla yapılan paylaşım, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Alkan'ın cesur paylaşımını gören takipçileri "Güzellik, enerji, zeka hepsi sizde mevcut, "Boyun iptal", "Fıtık olacaksın" gibi yorumlar yapıldı.





"GİDİP SAÇLARINI MI YOLAYIM?":

Hamdi Alkan, eşi Selen Görgüzel ve kızı Zeynep Alkan'ın sosyal medyadaki cesur pozları için, "Hakaret ve küfür, insanın kulağına geliyor ve üzüyor ama çok da umurumda değil. Ne yapayım gidip eşimin, kızımın saçlarını mı yolayım?" demişti.


Yorumlar