Anasayfa /  Magazin

Zafer Algöz Deli Aşk filmi için kadın oldu

Algöz, Carol karakteriyle seyirciyi kahkahaya boğacak. 3 Mart'ta vizyona girecek olan Deli Aşk filmi, vizyon tarihi için gün sayıyor. Her rolünde beğeni toplayan başarılı oyuncu Zafer Algöz, bu defa orta yaşlarda bir kadın kılığında kamera karşısına geçti. Derya Ergün imzalı Carol karakteri, filmde dondurmacı Ekrem'in komik planına katılır.

Abone ol
Abone ol 28 Şubat 2017 04:35

10 Mart'ta Vizyona girecek olan Deli Aşk, Maraş dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kız Neşe’nin kalbini kazanmak isterken başına gelen komik durumları konu ediniyor. Senaryosunu Emrah Kaman ve Murat Kaman'ın yazdığı filmin, yapımcı koltuğunda Cem Yılmaz var. Filmin oyuncu kadrosunda Zafer Algöz, Pelin Akil, Şafak Pekdemir, Abdullah Şahin, Yasemin Öztürk, Nilperi Şahinkaya, Toygan Avanoğlu gibi isimler yer alıyor. 

DELİ AŞK FRAGMAN - 3 MART 2017





​Konuk oyuncu Zafer Algöz, filmde Carol adında bir kadını canlandırıyor. Algöz, makyaj sanatçısı Derya Ergün’ün saatler süren çalışmasıyla kadın karakterine büründü. Evlenme teklifi ettiği kız arkadaşı Neşe tarafından terk edilen ve onu geri kazanmak için komik durumlarla karşılaşan dondurmacı Ekrem'in planına Algöz, kadın rolünde dahil olacak. 


Yorumlar