Anasayfa /  Magazin

Yeşim Ceren Bozoğlu o dizi için tam 50 kilo verdi!

'O Hayat Benim' dizisinde rolü gereği aldığı 50 kiloyu verince tanınmayacak kadar değişen Yeşim ceren Bozoğlu'nun son hali görenleri şaşkına çevirdi.

Abone ol
Abone ol 23 Şubat 2019 17:59

Geniş Aile'nin 'Domuşuk Sevim'i, Doktorlar'ın 'Fikret'i, O Hayat Benim'in 'Nuran'ı Yeşim Ceren Bozoğlu, geçirdiği mide ameliyatının ardından bambaşka bir insan oldu. Şu sıralar başrollerini Uğur Yücel ve Hande Doğandemir'in oynadığı 'Yüzleşme' dizisinde rol alan ünlü oyuncu sosyal medya hesabındaki paylaşımlarıyla takipçilerini  büyüledi. 

Bozoğlu, Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan 'O Hayat Benim' dizisinde rolü gereği tam 50 kilo almıştı. Ünlü oyuncu, dizisi bittikten sonra bu proje için aldığı kiloları verdi ve bambaşka bir görüntüye kavuştu.

Kilolarından diyetle kurtulamayan Bozoğlu, son dönemin ünlüler arasında da hızla yayılan trendlerinden ameliyat masasına yatmayı tercih etti. 43 yaşındaki güzel ismin son halini gören hayranları oyuncuya "Bu sen misin?" demeden edemedi. 

yis.png

Yüzleşme dizisiyle ekranlara dönen Yeşim Ceren Bozoğlu, dizi için saçlarını sarıya boyattı. Değişime verdiği kilolar da eklenince, başarılı oyuncu yeni görüntüsüyle şaşırttı.

Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Oyunculuk Bölümü mezunu olan Yeşim Ceren Bozoğlu, sanat yaşamına tiyatro ile başladı. Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünü bitirdi. Mezun olduğu yıl oynadığı tek kişilik "Kadınlar" adlı oyun ile Cumhuriyet Gazetesi ve Ayşegül Yüksel tarafından yılın genç kadın oyuncusu seçildi. Devlet Tiyatrosu, Şehir Tiyatroları, Duru Tiyatro gibi topluluklarda yer alan sanatçı, yönetmenlik de yaptığı tiyatro oyunlarının yanı sıra çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı. 

 Tarık Akan, Haluk Bilginer, Güven Kıraç, Mazhar Alanson, Mehmet Aslantuğ, Zuhal Olcay, Oktay Kaynarca, Mehmet Ali Alabora, Emre Kınay, Hülya Avşar, Nejat İşler gibi her dönemin ünlü oyuncuları ile dizi ve filmlerde çalıştı.Semih Kaplanoğlu, ömer Uğur gibi ünlü yönetmenler ile çalıştı. Sayısız kısa filmde oynamıştır.

Mirkelam'ın Asuman Pansuman ve Rober Hatemo'nun Doludizgin adlı kliplerinde de oynayan Bozoğlu, 2 Eylül 2007'de oyuncu Sinan Çalışkanoğlu ile evlenmiş, 2010 yılında ayrılmıştır. 

Oyunculuk hakkındaki deneyimlerini paylaştığı "Dersimiz Oyunculuk" isimli bir kitap yazmıştır. 


Yorumlar