Anasayfa /  Magazin

Yeliz Yeşilmen'in eski halinden eser kalmadı! Son görüntüsü içler acısı...

Yeliz Yeşilmen, daha önce bir alışveriş merkezinde spor sonrası çekilmiş olan fotoğrafını yayınlamıştı. Paylaşılan fotoğrafın 'hile' olduğu iddiasına kızan Yeşilmen, ''Her şey ortada kabul edin taş taş.'' ifadelerini kullanmıştı. Yaz sezonunu Çeşme’de açan Yeşilmen'in son hali bambaşkaydı.

Abone ol
Abone ol 16 Haziran 2018 21:28

Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen ve sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Yeliz Yeşilmen, eşi Ali Uğur Akbaş’ın atletli fotoğrafını paylaştıktan sonra dalga konusu olmuştu. Yeşilmen, uzun süredir ekranda olmamasına rağmen gündemde kalmayı nasıl başardığı sorulunca “Demek ki Türkiye’nin benim gibi at ve sarışın bir kadına ihtiyacı varmış. Bir şey yapmadım” cevabını vermişti.

HİLE İDDİALARI ORTAYA ATILMIŞTI: Aylar önce Instagram hesabından spor yaparken çekildiği fotoğrafı paylaşan Yeliz Yeşilmen, ardından bir alışveriş merkezinde spor sonrası çekilmiş olan kareyi yayınlamıştı. Paylaştığı fotoğrafın yanına şu notu düşmüştü: ''Spor sonuçlarını görmek hoşuma gidiyor. Ama dar kıyafetlerde ortaya çıkıyor spor sonucu.'' Yeliz Yeşilmen, paylaştığı fotoğrafının altına sporun faydasını gördüğünü ve spor sonucunun dar kıyafetlerde daha fazla belli olduğu yorumunu yaptı. Bunun üzerine, Yeliz Yeşilmen'in fotoğrafı için photoshop iddiaları ortaya atıldı.



''KABUL EDİN TAŞ TAŞ'': 'Hile' iddialarına kızan Yeliz Yeşilmen, ''Yuh yani. Dünkü bu kıyafetli foto hileli diye tüm sitelerde çıktı.Buyrun video. Her şey gerçek. Video ve foto arasında minik değişiklik olabilir zaten foto ve video birebir olamaz video hep 10 kilo fazla gösterir. Buna rağmen video bakın farkı YÖK. Utanın kötü yorumlara magazin siteleri hazır beni bekliyor. Her yaptığım olay. Kabul edin yada etmeyin her şey orjinal. Sadece renk açtım. Ve tabiki poz ile canlı video tüm dünyada ve herkes de farklı olur normal. Ama herşey ortada kabul edin taş taş.'' ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE YELİZ YEŞİLMEN'İN SON HALİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN










Yorumlar