Anasayfa /  Magazin

Yatak pozu ile gündeme bomba gibi düşen Zeynep Alkan kimdir?

Sevilen yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan cesur video ve fotoğraflarıyla sık sık gündeme geliyordu. Sosyal medyadan paylaştığı yatak pozu ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Alkan herkesin merak konusu olmuş durumda. Peki Zeynep Alkan kimdir?

Abone ol
Abone ol 03 Ocak 2019 14:06

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ve oyuncu Canan Hoşgör'ün kızları olan Zeynep Alkan, sosyal medyayı aktif kullanması ile meşhur. Babasının tüm uyarılarına rağmen sosyal medyadaki paylaşımlarını durdurmayan Alkan, yatakta çektiği fotoğraf ile takipçilerinden oldukça beğeni aldı. Cesur pozu sonrası merak konusu olan Zeynep Alkan hakkında araştırmalar yapılamaya başlandı. İşte! Zeynep Alkan hakkındaki her şey...

ZEYNEP ALKAN KİMDİR?

26 Mayıs 1998 yılında dünyaya gelen Zeynep Alkan Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör çiftinin kızlarıdır. Vine videoları ile tanınan Alkan, 2016'da Star TV'de yayınlanan ve kadrosunda Birce Akalay, Ufuk Özkan, Anıl Tetik gibi isimlerin olduğu "Hayat Bazen Güzeldir" dizisinde de rol aldı.Yönetmenliğini babası Hamdi Alkan'ın yaptığı "Hayat Bazen Güzeldir" adlı dizide Emoloji Emel karakterine hayat veren Alkan, komik videoları ile sosyal medyada oldukça aktiftir.


Yorumlar