Anasayfa /  Magazin

Yasak Elma Özge Şimşek yine konuştu: Bu durumu yaşayanlar korkabiliyor, susabiliyor

Talat Bulut'un taciz ettiği iddia edilen Özge Şimşek'ten yeni açıklama geldi. Yasak Elma dizisindeki Şeval Sam da ona destek vermiş. Talat Bulut arkaya götürüp dudağından öpmüştü.

Abone ol
Abone ol 07 Haziran 2018 15:39

Talat Bulut'un taciz ettiği iddia edilen Özge Şimşek'ten yeni açıklama geldi. Yasak Elma dizisindeki Şeval Sam da ona destek vermiş. Talat Bulut arkaya götürüp dudağından öpmüştü.

Yasak Elma dizisinde set asistanı olarak çalışan Özge Şimşek yaptığı Talat Bulut ifşası ile olay yarattı. 19 yaşındaki Özge Şimşek, Talat Bulut'un kravatını düzeltmek istediğinde kendisini odaya götürüp dudaklarından öptüğünü söylemişti.

Taciz iddiasını adliyeye taşımaya hazırlanan Özge Şimşek'ten yeni açıklamalar geldi. Taciz olayının üzerinin kapatılması için baskı gördüğünü söyleyen Özge Şimşek şunları anlattı;

-“Davacı olmak istiyorum ve elimden geldiğince herkese duyurmak istiyorum ki bir daha kimse böyle bir şey yaşamasın. Ben daha 19 yaşındayım ve birçok yaşıtıma yapılıyor bu. Karşımızdaki insan oyuncu olduğu için bu durumu yaşayanlar korkabiliyor, susabiliyor. Ben de belki hukuki yollardan bir şey elde edemeyeceğim ama en azından her yere duyurduğum için vicdanım rahat olacak ki bir daha kimse böyle bir olay yaşadığında susmayacak.” 

ŞEVVAL SAM DESTEK VERDİ

Dizi oyuncularının ve set çalışanlarının da kendisine destek olduğunu belirten set çalışanı, “Özellikle Eda (Ece) hanımla Şevval (Sam) hanım, Onur (Tuna) bey, Sevda (Erginci) hanım, Gün (Akıncı) bey bana destek olduklarını söylediler zaten. Hem ekip arkadaşlarım hem de bütün oyuncularımız beni destekliyor bu konuda” dedi.

TALAT BULUT NE DEDİ? 

Talat Bulut'tan da bugün arka arkaya iki açıklama geldi. Taciz iddialarını reddeden Talat Bulut dava açacağını duyurdu. 


Yorumlar