Anasayfa /  Magazin

Ünlüler oylarını kullandı! Nusret bu sefer 'oy' serpti, Cem Yılmaz kırdı geçirdi...

Ünlüler, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına gitti.

Abone ol
Abone ol 31 Mart 2019 10:47

NUSRET OYUNU MEŞHUR TUZ SERPME HAREKETİNİ YAPARAK KULLANDI

Restoranında hazırladığı etlere tuz atma şekliyle dünya çapında fenomen haline gelen Nusret Gökçe, oyunu meşhur hareketiyle kullandı. Nusret, "Saltbae" hareketiyle gerçekleştirdiği oy kullanma işlemini "güçlü Türkiye için dedi " yazısı ile sosyal medya hesabından da paylaştı. 

CEM YILMAZ OY KULLANDI

Cem Yılmaz oyunu Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda kullandı.



Oy verme işlemi için geldiği okulun girişinde 'Sizi çok seviyorlar Cem Bey' diyen kişiye Cem Yılmaz, "Sen sevmiyor musun?" cevabını verdi.  Yılmaz, cep telefonunu da oy vereceği sınıftaki görevlilere teslim ederken, "Ama fotoğrafını çekecektim" diyerek espri yaptı.



Oy vermeden önce mikrofona esprili bir şekilde, "Kazanacağız" diyen ünlü komedyen oy verme işleminin ardından, "İçeride uzun süre kaldınız" sorusuna, "İçerde kararsızları düşündüm" yanıtını verdi. Yılmaz, "Hayırlı olsun, yeni bir seçimde görüşmek dileğiyle" diyerek okuldan ayrıldı.

Ünlü iş adamı Hacı Sabancı oyunu kullandı

İstanbul'da yerel yönetimlerin belirleneceği 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için oy kullanma işlemi devam ediyor. Ünlü iş adamı Hacı Sabancı da oyunu kullandı. 

İstanbul'da 9 milyon 997 bin 24 seçmenin oy kullanacağı 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandıklar saat 08.00 itibariyle oy kullanımına açıldı. Sabah erken saatlerde demokrasinin gereği olan seçme hakkını kullanmak için Kandilli İlkokulu'na gelen vatandaşlar oylarını kullandı. Oy kullanma işlemi devam ederken, ünlü iş adamı Hacı Sabancı da 2234 numaralı sandıkta oy verdi. Oy verme işlemi saat 17.00'da sona erecek.

Ünlü sanatçı Candan Erçetin oyunu Beşiktaş'ta kullandı

Ünlü sanatçı Candan Erçetin Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda sandıkların açılmasıyla beraber oyunu kullanan ilk isimlerden oldu. 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında sabah saat 08.00 itibariyle İstanbul'da oy kullanma işlemi başladı. 

Vatandaşların yanı sıra ünlü isimlerde sandık başına gelerek oy kullandı. Oy kullanımının başladığı ilk dakikalarda ünlü sanatçı Candan Erçetin de sandık başına gelerek oyunu kullandı. 1255 nolu sandıkta oyunu kullanan Erçetin, daha sonra okuldan ayrıldı. 

OYUNCU PELİN KARAHAN VE EŞİ BEDRİ GÜNTAY OYLARINI KULLANDI

Oyuncu Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay Beykoz’daki bir ilkokulda oylarını kullandı.

Oy verme işleminin başlamasıyla pek çok kişi erkenden sandıkların yolunu tuttu. Bazı ünlü isimler de oy vermek için sandıklarının bulunduğu okullara gitti. Oyuncu Pelin Karahan da oyunu İstanbul Beykoz’daki Şehit İsmail Kefal İlkokulu'nda kullandı. Ünlü oyuncu oy kullanmaya eşi Bedri Güntay ve oğlu Can ile birlikte gitti. Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay oylarını kullandıktan sonra ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunarak okuldan ayrıldı. 


Etiketler oty
Yorumlar