Anasayfa /  Magazin

Ünlü oyuncunun sevgilisi intihar etti!

Ünlü oyuncu Yeşim Gül ile bir süredir aşk yaşayan Serdar Peçen'in 'kredi' yüzünden tartıştığı ve ayrıldığı iddia edildi. İddiaya göre sevgilisini ikna etmek için evine giden Peçen, ikna edemeyince camdan atlayarak intihar etti.

Abone ol
Abone ol 13 Mayıs 2019 10:08

Ünlü oyuncu Yeşim Gül ile bir süredir aşk yaşayan Serdar Peçen'in 'kredi' yüzünden tartıştığı ve ayrıldığı iddia edildi. İddiaya göre sevgilisini ikna etmek için evine giden Peçen, ikna edemeyince camdan atlayarak intihar etti.

nlü oyuncu Yeşim Gül, kendisinden 25 yaş küçük işitme engelli sevgilisi Serdar Peçen'e iddiaya göre kredi çektirdi. Kredi borcunu ödeyemeyen engelli genç, bir de üstüne Gül tarafından terk edildi.

Edinilen son dakika bilgisine göre, barışmak için Gül'ün evine giden Peçen, tartışma sonrası pencereden atlayarak canına kıydı.

İşte, magazin gündemini yasa boğan son dakika haberinin detayları;

Aralarında kredi yüzünden tartışma çıkmıştı

Genç adamın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. 53 yaşındaki ünlü oyuncu Yeşim Gül, 28 yaşındaki oyuncu Serdar Peçen ile birlikteydi.

İddiaya göre tecrübeli oyuncu, işitme engelli sevgilisi Peçen'den kendisi için kredi çekmesini istedi. Bankadan 50 bin lira kredi çeken Peçen, parayı sevgilisine verdi. Bir süre sonra genç adam, sevgilisine krediyi ödemekte zorluk çektiğini söyledi. Kredi yüzünden aralarında tartışma çıkınca, Yeşim Gül sevgilisini terk etti.

İkna edemeyince pencereden atladı

Sevgilisinin kendisinden ayrılmasını hazmedemeyen Serdar Peçen, geçtiğimiz cuma günü konuşmak için ünlü oyuncunun Beşiktaş'taki evine gitti. Sevgilisini barışmaya ikna edemeyen genç adam, pencereden atlayarak intihar etti. Gül, polis ekiplerini çağırarak durumu bildirdi. Gencin ölümüyle ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.

Serdar Peçen'in ailesi ise SABAH'a açıklama yaptı. Genç oyuncunun ağabeyi, "Kardeşim işitme engelliydi. Dizilerde oyunculuk yapıyordu. Yeşim Gül ile ilişkisi ona iyi geliyordu. Yeşim hanım için kredi çekmişti. Ödeyemedi. Yeşim hanım kardeşime yardım edeceğine bir de onu terk etti. Kardeşimin ölümünden sorumlu olan Yeşim hanımın cezalandırılmasını istiyoruz" dedi.

Yeşim Gül kimdir? Yeşim Gül'ün oynadığı diziler neler?

Yeşim Gül, son günlerde çeşitli konularla gündeme gelmesinin ardından araştırılan isim olmaya başladı. Yüzleşme, Cesur Yürek, Aşk Yalanı Sever dizileriyle ekran karşısına çıkan Yeşim Gül, bir dönem Arka Sokaklar dizisinde de rol almıştı. Peki, Yeşim Gül kimdir ve hangi dizilerde oynadı? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Yeşim Gül, 27 Mayıs 1966 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Hacettepe Devlet Konservatuvarında Tiyatro bölümünü bitiren oyuncu, seslendirme alanında da kariyerini sürdürmektedir.

Rol Aldığı Bazı Tiyatro Oyunları:



Tamamen Doluyuz / Dış Ses - 2018 

Sevgili Hayat / Lena - 2014 

İçerdekiler / Kadın - 1988 



Rol Aldığı Filmler:

Bizi Hatırla (2018)

Sizi Seviyorum (Hatice, 2009)

Kıskanmak (Naşide, 2009)

Gökten Üç Elma Düştü (Necla, 2008)

Dün Gece Bir Rüya Gördüm (Zehra, 2006)



Rol Aldığı Diziler:

Dolunay (Leman, 2017)


Yorumlar