Anasayfa /  Magazin

Ünlü oyuncudan şoke eden iddia: Eğer tekrar görüşürsek çocuğunu kaybedebilir

Kendisini de birçok Hollywood ünlüsü gibi Scientology tarikatına üye olan ancak sonradan ayrılan ABD'li ünlü oyuncu Remini, kapalı kapılar ardındaki yaşanan gerçekleri açıkladı.

Abone ol
Abone ol 28 Eylül 2018 10:48

Kendisini de birçok Hollywood ünlüsü gibi Scientology tarikatına üye olan ancak sonradan ayrılan ABD'li ünlü oyuncu Remini, kapalı kapılar ardındaki yaşanan gerçekleri açıkladı.

Ünlü oyuncu ve eski Scientology mensubu Leah Remini, bir dergiye yaptığı açıklamada eski arkadaşı Katie Holmes ile tekrar görüşmesi halinde Holmes'un kızını kaybedebileceğini iddia etti.

Bir dergide Scientology'de yaşadıkları hakkında konuşan Remini, "Bazen Tom'un eski eşler, Nicole Kidman ve Katie Holmes neden hiç konuşmadı diye merak ediyorum" dedi.

Remini sözlerine “Yasaklayıcı belgeleri imzalamaya zorlandıklarını düşünüyorum. İnan bana, Katie'nin benimle yemek yemesine izin dahi vermezler ve biz yakın arkadaştık. Benimle yemek yerse Suri'nin velayetini kaybedebilir. Çok hastalıklı bir durum" diye devam etti.

Kidman Scientology'nin en önemli üyelerinden Tom Cruise ile 1990 ile 2001 arasında evliydi. Holmes ,se 2006 - 2012 arasında evli kalmışlardı. Çiftin şu an 12 yaşında olan Suri isimli bir kızları var.

Remini'nin iddialarına ise Scientology kilisesinden yanıt gecikmedi. Scientology'den yapılan açıklamada "Leah Remini’nin dikkat çekmeyi amaçlayan sözlerini görmezden gelmeyi tercih etsek de, maalesef anti-dini nefret dalgalarını yaymaya devam ediyor" denildi.

Tom Cruise, John Travolta gibi pek çok müridi olan Scientology, kendilerine din dese de çoğu ülkede tarikat olarak tanımlanıyor.

Önceden tarikatın mensubu olan Leah Remini, sonrasında Scientology'den ayrılmış, Tom Cruise ile Katie Holmes'un düğününde tanık olduklarıyla ilgili anlattıkları Hollywood'u sarsmıştı.

Remini, Cruise ve Holmes'un düğün gecesinde o sırada sadece 7 aylık olan Suri Cruise'un banyoda dakikalarca ağlamasına rağmen ne annesi ne de babası gidip onunla ilgilendiğini iddia etmişti.

Remini, Holmes'un istemesine rağmen ilgilenemediğini bunu da Scientology tarikatının zorladığını belirtmişti.




Etiketler kathie holmes remini
Yorumlar