Anasayfa /  Magazin

Tülin Şahin, Londra Moda Haftası'nda izleyenleri büyüledi

Podyumların başarılı ismi top model Tülin Şahin, Londra Moda Haftası'nda güzelliğiyle izleyenleri kendine hayran bıraktı. Sosyal medya hesabından makyajsız halini takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmeyen güzel manken, takipçileri tarafından kısa sürede büyük beğeni aldı. Şahin paylaşımıyla cildine ne kadar güvendiğini kanıtlamış oldu

Abone ol
Abone ol 22 Şubat 2017 02:07

Barrus'un Türk tasarımcıları Neslişah Yılmaz ve Nur Çağlayan, 35 parçadan oluşan Sonbahar/Kış 2017-18 koleksiyonlarını yaklaşık bir hafta boyunca moda dünyasının nabzının attığı Londra Moda Haftası kapsamında tanıttılar.

TÜRKİYE’DEN KATILAN TEK MARKA

Moda dünyasının dört önemli durağından biri olan London Fashion Week (Londra Moda Haftası) 17 Şubat'da start vermişti. Londra Moda Haftası'nın 4. gününde Türkiye'den katılım gösteren tek Türk markası Barrus, tasarımlarını görücüye çıkardı.

35 PARÇALIK KOLEKSİYON BEĞENİLDİ

Barrus'un baş tasarımcısı Neslişah Yılmaz ve tasarımcı Nur Çağlayan, ilhamlarını eski dünyanın 7 harikasından biri olarak kabul edilen ‘Babil'in Asma Bahçeleri'nden aldı. Antik dünyada, Mezopotamya'nın en büyülü dönemlerine tanıklık eden Babil mimarisinden ve dönemin tasvirlerinden ilhamla yaratılan 35 parçalık koleksiyonda, mavi, yeşil, mürdüm, siyah ve beyazın aratonları kullanıldı.

ŞAHİN’E TAM NOT VERİLDİ

Barrus defilesinin baş mankeni ise Tülin Şahin’di. Açılışı derin yırtmaçlı mavi şifon ve dantelden oluşan bir elbiseyle yapan Şahin kapanışı ise beyazlar içinde gerçekleştirdi. Ünlü manken büyük beğeni toplarken, fiziği ve profesyonelliğiyle göz kamaştırdı.

Türkiye’yi yurt dışında başarıyla temsil eden mankenlerimizden Tülin Şahin, kariyerinde geri adım atmadan ilerlemeyi sürdürüyor. Yurt dışındaki önemli defilelerde de boy gösteren Şahin, şimdilerde Londra Moda Haftası için İngiltere’de bulunuyor. Tülin Şahin hesabından yaptığı makyajsız paylaşımla, cildine ne kadar güvendiğini gösterdi. 36 yaşındaki Danimarka doğumlu isim paylaştığı fotoğrafla 10 binin üzerinde beğeni alırken gelen yorumların neredeyse hepsi güzelliğine övgüler şeklinde oldu.​

İşte Şahin'in o paylaşımı:

Barrus'un Türk tasarımcıları Neslişah Yılmaz ve Nur Çağlayan, 35 parçadan oluşan Sonbahar/Kış 2017-18 koleksiyonlarını yaklaşık bir hafta boyunca moda dünyasının nabzının attığı Londra Moda Haftası kapsamında tanıttılar.

sözcü


Yorumlar