Anasayfa /  Magazin

Tosic'in Karısı Jelena Karleusa yine ortalığı yıktı geçti

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Tosic'in karısı şarkıcı Jelena Karleusa, süper mini şortuyla bisiklet turu yaptı.

Abone ol
Abone ol 20 Aralık 2018 21:34

Eski Beşiktaşlı Tosic'in karısı şarkıcı Jelena Karleusa, süper mini şortuyla bisiklet turu yaptı. Sırp şarkıcı o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.

"KISKANÇLIK KRİZİNE GİRERDİM"

Eski Beşiktaşlı Tosic'in karısı şarkıcı Jelena Karleusa, Instagram hesabından paylaştığı video ile yürek hoplattı. Jelena mini şortuyla takipçilerini adeta büyüledi. Jelena'nın paylaşımına birçok takipçisi tarafından yorum yapıldı. Jelena'nın videosunu kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçi, "Fiziği gerçekten inanılmaz derecede güzel." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Kocası adına gerçekten üzücü bir video. Ben olsam kıskançlık krizine girerdim." yorumunu yaptı.

"YENGE BEŞİKTAŞ'A GEL GOLCÜ LAZIM"

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarıyla gündem düşmeyen Eski Beşiktaşlı futbolcu Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa, top oynadığı anlardaki videosuyla çok konuşulmuştu. Karleusa'nın videosuna yorum ve beğeni yağmıştı. Karleusa'nın bir takipçisi paylaşıma, "Golcü özelliği çok yüksek. Her vurduğu gol oluyor." yorumunu yapmıştı. Başka bir takipçisi ise, "Yenge gel Beşiktaş'ta oyna golcü arıyoruz." yorumunu yapmıştı.


Yorumlar