Anasayfa /  Magazin

Tosic'in ihaneti kesinleşti!

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Dusko Tosic’in, eşi Jelena Karleusa'yı model Vladana Railic ile aldattığı kesinleşti. Vladana Railic ilişkiyi doğruladı.

Abone ol
Abone ol 09 Şubat 2019 15:37

Beşiktaşlı Adem Ljajic'in eski sevgilisi Sofija Milosevic, bir dönem siyah-beyazlı takımda forma giyen Dusko Tosic'le flört etmeye başlamıştı. Bu flörtü öğrenen Tosic'in şarkıcı eşi Jelena Karleusa, ortalığı ayağa kaldırmıştı. Ancak bir süre sonra Tosic, Jelena'nın telefonunda Ognjen Vranjes ile mesajlarını yakalamıştı. Vranjes'i arayıp tehdit eden Tosic, aynı sertlikle karşılık görmüştü. Hatta Jelena Karleusa ve Ognjen Vranjes'in FaceTime görüşmesi internete sızdırılmıştı.

BOŞANMA KARARI ALDI:

Sırp ve Hırvat basınında haftalarca işlenen ihanet haberlerinde yeni bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ın eski futbolcusu Dusko Tosic, kendisini Belçika temsilcisi Anderlecht'te forma giyen Boşnak futbolcu Ognjen Vranjes ile aldatan eşi Jelena Karleusa’dan boşanma kararı aldı. Sırp medyasına göre Tosic, 6 ay içinde boşanacak.

ÇIPLAK GÖRÜŞME SIZDIRILDIMIŞTI:

Jelena Karleusa ve Ognjen Vranjes'in FaceTime görüşmesi internete sızdırıldı. Sırbistan medyasını sallayan görüntülerle Jelana ve Vranjes'in aşk yaşadığı iddia edilirken, Jelana internete sızan mahrem görüntülerin montaj olduğunu, görüntülerdeki kişinin ise kendisi olmadığını ileri sürmüştü.

KEMER'DE KAÇAMAK YAPMIŞ:

Yaşanan tüm gelişmelerin ardından Tosic'in daha önce Sırp model Sofija Milosevic ve Lazio'da forma giyen Filip Djordjevic'in eşi Jovana ile yakınlaştığını öne süren Sırp basını, ünlü futbolcunun Ekim 2018'de de Belgradlı model Vladana Railic ile Antalya Kemer'de kaçamak yaptığını yazdı.

PAHALI HEDİYELER, AKŞAM YEMEKLERİ:

Görgü tanıkları, "Instagram'daki yazışmaları, pahalı hediyeler, akşam yemekleri ve gezilerle sona erdi. Bağlantı gizli olmasına rağmen halka açık yerlerde gerçek bir aşk çifti olarak davrandılar" diye konuştu.

YASAK AŞKI DORULADI:

Başta aşk iddiasını yalanlayan Vladana ise "Dusko, muhteşem bir adam ve mükemmel bir baba" diyerek yasak aşkı resmen doğruladı.

JELENA'YA LAF ÇAKTI:

Vladana, ayrıca Sırp basınının Boşnak futbolcu Ognjen Vranjes'le yasak aşk yaşadığı iddia ettiği Jelena'ya da "Dusko'dan sonra o köylüyle nasıl birlikte olduğunu anlamıyorum" diyerek taş attı.

Yine Sırp basınının iddiasına göre seksi model, futbolcuyla geçen hafta Dubai'de aşk kaçamağı yapmayı planladı. Ancak Tosic, Dubai'ye ailesiyle gidince Sırbistan'a döndü.


Yorumlar