Anasayfa /  Magazin

Tan Taşçı DM'den yürümüş

Danimarka'da diş hekimliği yapan Pelin Elecik 'Tan bana DM'den yürüdü' dedi, Tan Taşçının kendisini taciz ettiği iddiasında bulundu.

Abone ol
Abone ol 27 Eylül 2018 06:46

Tan bana dm’den yürüdü! Geçtiğimiz günlerde sekizinci albümü “Bana Aşktan söz Etme”‘yi müzik severlerle buluşturan söz yazarı, besteci ve yorumcu Tan Taşçı; hakkında çıkan şok iddia ile sarsıldı.

Danimarka’da yaşayan Türk diş hekimi Pelin Elecik, önceki gün sosyal medya hesabından yayınladığı bir gönderi ile bir anda magazin gündemine bomba gibi düştü.

Kaliteli kadınsın, seni yakından tanımak isterim

Pelin Elecik’in iddiasına göre, tatil için gittiği Bodrum’da paylaştığı bir fotoğrafı gören ünlü popçu Tan Taşçı; kendisine çıkma teklifinde bulundu.

Ünlü popçu Tan Taşçı’nın kendisine DM’den (direkt mesaj), “Kaliteli kadınsın, seni yakından tanımak isterim” diyerek ısrarcı mesajlar attığını belirten Pelin Elecik; “Bu işler böyle gelişiyormuş” diyerek yaşadığı duruma tepki gösterdi.

“Bu işler böyle gelişiyormuş” diyerek olayı ifşa etti!





Pelin Elecik’in “Bu işler böyle gelişiyormuş” diyerek ifşa ettiği özel mesajlarda,  kendisi ile görüşmek için ısrarcı olan Tan Taşçı Şunları yazdı:

Tan Taşçı: Işıldayan gözlerin güzelliğin hoş duruşun auran ve fiziğin aklımda kaldı. Çok kaliteli bir kadınsın. Yakından tanımak istiyorum seni

Pelin Elecik: Tan Bey, güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim ama maalesef ben zaten Danimarka’da yaşıyorum, Bodrum’da tatildeydim.

Tan Taşçı: İstersen Danimarka’ya gelirim

Tan Taşçı: Sen gel, biletini alırım, otelini ayarlarım. Başka ne istiyorsan her şeye okeyim.

Pelin Elecik: Hayır, iyi akşamlar.

Kaynak: magazinhaberleri


Etiketler Tan Taşçı
Yorumlar