Anasayfa /  Magazin

Survivor'dan elenen Yiğit İzik'in eşini görenler şoke oldu!

Survivor 2017'de iddialı yarışmacılardan Yiğit İzik 4. haftada elendi. Erken veda eden yarışmacı sosyal medya hesabından eşinin fotoğrafını paylaşınca herkes eşini, annesi sandı

Abone ol
Abone ol 23 Şubat 2017 10:59

Survivor 2017'ye iddialı bir başlangıç yapıp 4. haftadan elenen Yiğit İzik herkesi şaşırtmıştı.



Yakışıklılığıyla dikkat çeken Yiğit, Instagram'dan eşiyle fotoğraf paylaştı. Yiğit'in eşini görenler gözlerine inanamadı, "annen gibi duruyor" yorumları sosyal medyayı salladı.



YİĞİT İZİK KİMDİR?



Survivor 2017'den 4. haftada elenen Yiğit İzik, 21 Nisan 1986 tarihinde İzmir Karşıyaka'da doğdu. Okul hayatına Karşıyaka'da başladı ve devam etti. Orta ve lise yıllarında basketbol oynadı.







2009 yılında modellik yarışmasında birincilik elde ederek mankenlik ve modellik hayatına başladı. 2010 Best Model yarışması ile kariyerini sürdürdü. Oyunculuk hayatına başladı, şanssızlıklar yüzünden yarıda kaldı.







2 yıldır mutlu bir evliliği var. Yiğit İzik, haftada 4 gün fitness yapıyor. Boğa burcu olan Yiğit İzik, sabırlı ve sınırlı biri. Yiğit İzik Survivor'a katılma amacını ''Hayatımın en güçlü, en farklı deneyimini yaşamak istiyorum'' sözleriyle anlatıyor.



YİĞİT İZİK: ELENMEMDEKİ EN BÜYÜK ETKEN VOLKAN



Survivor 2017 yarışmasına veda eden son isim olan Yiğit İzik, ada konseyinin ardından ilk kez konuştu. Takım arkadaşı Volkan Çetinkaya'ya tepki gösteren Yiğit İzik, "Elenmemdeki en büyük etken Volkan. Erdi ve Eser hakkında 'Ben bu adamlarla yapamam' dedikten sonra bu adamlarla beraber kulis yaptı ve ismim potaya çıktı. Volkan ismimi yazmamış olsaydı sayı olarak daha az kalacaklardı. Volkan, performansımı düşük bulduğunu söyledi. Doğru bir karar vermediler. Çünkü Erdi ve Sadin faktörü var. Volkan umarım yaptığı bu kulisten pişman olmaz" dedi. Kaynak: Posta


Yorumlar