Anasayfa /  Magazin

Survivor Nagihan aslan saldırısına uğradı!

Survivor'ın hırslı yarışmacılarından Nagihan Karadere, fotoğraf çektirmek isterken yavru aslanın saldırısına uğradı. Nagihan, korkudan çığlık attı.

Abone ol
Abone ol 20 Ekim 2017 16:52

Survivor 2016'da ünlüler takımında yarışan Nagihan Karadere hırsıyla akıllara kazınmıştı. Yarışmadayken kocasının ihanetine uğrayan Nagihan, kendisine hemen sevgili yapmıştı. Sevgilisiyle hayvanat bahçesine giden Nagihan, korku dolu anlar yaşadı.

survivor-nagihan-aslan-yavrusunun-saldirisina-10153748_269_m

YAVRU ASLANIN ISIRMASIYLA ÖDÜ PATLADI

Hayvanat bahçesinde yavru aslanın yanına giden Nagihan, fotoğraf çekilmek için korunaksız alana girdi. Aslan, önce Nagihan'ın kolunu tırmaladı daha sonra da sırtından ısırmaya çalıştı. Nagihan tişörtü sayesinde son anda kurtuldu.

survivor-nagihan-aslan-yavrusunun-saldirisina-10153748_7242_m

YİNE SURVİVOR'DA

Yeni sezon Survivor 2018, All Star formatında olacak ve bu güne kadar ses getirmiş tüm isimler bu yarışmada yerini alacak. Muhtemelen diğer Survivor yarışmaları gibi Survivor All Star da geleneksel Survivor başlangıç dönemi içerisinde ekranlarda olacak.

2018'de Survivor All Star formatında Turabi Çamkıran, Avatar Atakan, Ogeday Girişken, Nagihan Karadere, Hilmicem İntepe, Merve Aydın gibi isimlerin olmasına kesin gözüyle bakılıyor.





Kaynak:Süperhaber


Etiketler aslan yavrusu
Yorumlar