Anasayfa /  Magazin

Sinem Umaş'ın son hali korkunç! Ölümden döndü

Kaynana Semra'nın gelin adayı Sinem Umaş instagram hesabından paylaştığı son haliyle herkesi şoke etti. Kolları ve boynu mahvolan Sinem Umaş, yardım edeyim derken bu hale gelmiş. İşte Sinem Umaş'ın hali:

Abone ol
Abone ol 13 Haziran 2019 19:06

Yıllar önce katıldığı evlilik programıyla adını duyuran fenomen gelin adayı Sinem Umaş, bu kez farklı bir konuyla magazin sayfalarını süslüyor. Kolları ve bacakları yanan Sinem Umaş, yaşadığı korkuyu da sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştı.

Sinem Umaş ölümden dönmüş! Düdüklü tencere patlamış son hali korkunç - Sayfa 2

''Düdüklü tencere patladı üzerime. Ölüyorum acıdan"

Eski gelin adayı Sinem Umaş, vücudunun yanan bölgelerinin fotoğraflarını "Köpeklere kemik kaynatayım dedim. Düdüklü tencere patladı üzerime. Ölüyorum acıdan" notuyla paylaştı.

Sinem Umaş ölümden dönmüş! Düdüklü tencere patlamış son hali korkunç - Sayfa 3

''Acı çekerken Instagram mı düşünür insan?''

Fotoğrafını yayınladığı için tepki çeken Umaş, gelen eleştirilere de "Ben buraya fotoğraf attığımda olayın üstünden 2 saat geçmiş acım azalmıştı. Acı çekerken Instagram mı düşünür insan? Alışmışsınız hayatını reklam üzerine kuran ünlüleri herkesi bir tutmayın! Kendimi böyle yaktım reklam için haklısınız" dedi.

Sinem Umaş ölümden dönmüş! Düdüklü tencere patlamış son hali korkunç - Sayfa 4

Hayranları üzüldü

Sinem Umaş'ın vücudundaki yanıklar ve düdüklü tencerenin patlamasının ardından ortaya çıkan manzara, hayranlarını üzdü.

Sinem Umaş ölümden dönmüş! Düdüklü tencere patlamış son hali korkunç - Sayfa 5

 

Sinem Umaş kimdir?

Kaynana Semra ile tartışmasıyla ünlenen, Kaynana Semra'nın oğlu olan Ata Türk ile evlilik hazırlığında olan Sinem Umaş, magazin camiasında gündemini korumaya devam ediyor. 




Sinem UmaÅŸ ölümden dönmüş! Düdüklü tencere patlamış son hali korkunç - Sayfa 61984 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Sinem Umaş, 2004 yılında yayınlanmaya başlayan Gelinim Olur musun, yarışmasına katıldı. Yarışmanın damat adaylarından Ata Türk ile çalkantılı bir beraberlik yaşayan Sinem Umaş, Kaynana Semra ile yaşadıkları tartışmalarla hafızalarla yer edinmişti. 

Sinem Umaş ölümden dönmüş! Düdüklü tencere patlamış son hali korkunç - Sayfa 7

 

Yarışmanın en popüler gelin adayı, yarışmaya katıldığı dönemde Açık Öğretim Lisesi'nde okuyordu. Annesi ve babası ayrıldıktan sonra annesi bir başkasıyla evlenmiş ve yurt dışına gitmişti.




Sinem Umaş ölümden dönmüş! Düdüklü tencere patlamış son hali korkunç - Sayfa 8

Damat adayı Ata'yla olan yakınlaşması yüzünden kaynana Semra Türk ile yıldızı bir türlü barışmayan genç kız, yarışmaya adeta damgasını vurmuştu. Trabzonspor’da top koşturan futbolcu Bahadır Davran ile bir dönem aşk yaşayan Sinem Umaş, son olarak İşte Benim Stilim yarışmasıyla gündeme gelmişti.

Sinem Umaş ölümden dönmüş! Düdüklü tencere patlamış son hali korkunç - Sayfa 9

Kaynana Semra günlerinden sonra bir halyi değişen Sinem Umaş son haliyle herkesi şaşırtmıştı. 

İşte Sinem Umaş'ın Instagram paylaşımlarından bazıları...

Sinem Umaş ölümden dönmüş! Düdüklü tencere patlamış son hali korkunç - Sayfa 10


Yorumlar