Anasayfa /  Magazin

Sinan Akçıl'dan Hadise'ye olay sözler!

Sinan Akçıl'dan Hadise'ye olay sözler!Bir süredir boşanma haberleriyle gündemde olan Sinan Akçıl, Kanal D'de yayınlanan 2 Sayfa programına konuk oldu. Akçıl, merak edilenleri canlı yayında anlattı.

Abone ol
Abone ol 14 Haziran 2019 17:56

Sinan Akçıl'dan Hadise'ye olay sözler!

Bir süredir boşanma haberleriyle gündemde olan Sinan Akçıl, Kanal D'de yayınlanan 2 Sayfa programına konuk oldu. Akçıl, merak edilenleri canlı yayında anlattı.

"Burcu ile apar topar evlilik kararı aldık. Aşık olduk çünkü. Aşkın apar toparı olmaz… İki buçuk yıldır tanışıyorduk, arkadaştık aşka döndü."

"Burcu’ya aşık olduğumu 'birbirimize daha fazla yakınlaşmayalım' dediğimiz bir zamanda anladım.Bir gün oturduk sabaha kadar konuştuk aynı şeyleri konuşuyoruz ortak dili kullanıyoruz sonra devam etti."

"Burcu’nun gelinliğini daha önceden görseydim, karışabilirdim."

"Bu sefer ben biraz daha oturaklı durdum bu ilişkide, Burcu daha çocuksu hareketlerde bulunuyordu bence… Ben de biraz daha özenli ve sabırlı davrandım bir yerden sonra ‘olmayacak’ herhalde diye düşündüm. Daha sonra onun bir çabası oldu ve sorunları çözdük."

"İlişkimizde asla iki insanın birbirinin yüzüne bakamayacağı şekilde şeyler olmadı. İkimizin de Arnavut inadı var."

Hadise hakkındaki iddia tamamen yalan. O söylenilen ismi kafasına takmasın. Ben kimseyi Burcu kadar sevmedim kendisi de biliyor. Hadise yüzünden kavga ettiğimiz doğru değil.

Hem Burcu'yu üzen, hem de öbür tarafı boşu boşuna egoya sokacak bir haber.Burcu kıskanç bir kadın. Bir ilişkide kıskançlık yoksa korkacaksın.

Tartıştıktan sonra 10 gün boyunca eve gitmedim ve konuşmadık.Evlilik adamı değildim ama şimdi anlıyorum ki olabilirim. En sahip çıktığım ve arkasında durduğum ilişkim Burcu oldu. İnsanlar, insanların mutsuzluğunu çok seviyor.

"Kriz konusu şöyle mesela ben bir yere gidiyorum ‘bir iki saat daha geç geleyim’ diyorum o ‘erken gel’ falan diyordu bu tarz tartışmalar oluyordu. Bir ilişkide kıskançlık olmadığı zaman korkacaksın fazlası da yoruyor. İlişkimizin yeni döneminde her şey dengeli."

"Birbirimize biraz zaman verdik, aynı evde WhatsApp’tan konuşuyorduk sonra ben evi terk ettim. Birbirimizi özlediğimizi hissettik barıştık. 10 gün boyunca hiç görüşmedik."

"Ben evlilik adamı değildim ama şimdi anlıyorum ki evlilik adamı olabilirim. Hepsi bir arada yürüyor… Geçmiş ilişkilerime bakıldığı gibi bakılmasın bu ilişkime, Burcu benim için çok önemli.

İnsanlar insanların mutluluğunu çok istemiyor. İçten söyleyen çok az kişi var… İnsanlar böyle şeyleri seviyorlar, ben bir ömür diye başladım inşallah bir ömür sürer."


Yorumlar