Anasayfa /  Magazin

Sıla o iddiayı geri çekti!

Sıla, savcıya verdiği ifadede Ahmet Kural'ın ''küllükle kafama vurdu'' iddiasını geri çekti.

Abone ol
Abone ol 04 Kasım 2018 14:11

Türkiye’nin konuştuğu şiddetin mağduru şarkıcı Sıla Gençoğlu, Ahmet Kural’ın kendisini ölümle tehdit ettiğini söyledi. Genç sanatçı Cumhuriyet savcısına verdiği ifadede Ahmet Kural’dan vücudunun çeşitli yerlerine yumruk, tekme ve tokat yemek suretiyle darp edildiğini belirtti. 

'KÜL TABLASI'NI YALANLADI

İfadesinde Kural’ın kendisini hem dövdüğünü hem de ölümle tehdit ettiğinin altını çizen Sıla, Kural ile konuşurken birden kavgaya dönüştüğünü ve hakaretlere maruz kalarak tekme tokat şiddete uğradığını söyledi. Sıla, Ahmet Kural’ın kendisine kül tablası vurduğu iddialarının ise doğru olmadığını dile getirdi. 

3 yıla kadar ceza talebi

Sıla Gençoğlu’nun avukatı Rezan Epözdemir, savcılığa sunduğu dilekçede, Kural’ın bir televizyon kanalında; hakikatten uzak, gerçek dışı, suçtan kurtulmaya yönelik beyanlarda bulunduğunu aktardı. Epözdemir, Kural’ın, 3 yıla kadar hapis öngörülen “kasten yaralama”, 2 yıla kadar hapis öngörülen “tehdit” ve yine 2 yıla kadar hapis öngörülen “hakaret” ile tespit edilecek diğer suçlardan, emsal mahiyette cezalandırılmasını talep etti. 

Pazartesi ifade verecek

Ahmet Kural'ın avukatı, müvekkilinin pazartesi günü ifade vereceğini belirterek, "Olay yargıya intikal etmiştir. Hukuki sürecin sağlıklı devam etmesi ve masumiyet karinesinin zarar görmemesi adına herkesin ve taraf avukatlarının üstüne düşeni yapması gereklidir" ifadelerini kullandı.


Yorumlar